|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kitajsko zelje
14.7.2007 8:09:09   
Anonimen
Kaj naj naredim iz te zadeveuser posted image . Mojega sem poslala v štacuno po zeleno solato in kupi kitajsko zeljeuser posted image .

Še nikoli ga nisem jedla, a ga je treba skuhat ali ga lahk tudi surovega ješ, kot solatouser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kitajsko zelje
14.7.2007 8:38:43   
bamby



Lepo ga na tanko nareži (3mm široko,lahko tudi manj) in ga okisaj tik preden ga postaviš na mizo, ker oddaja ogromno vode. Pa nič kuhat! Boš videla, kako dober je.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kitajsko zelje
14.7.2007 9:56:01   
Linapina
Jst ga naredim kot normalno solato (narezanega na trakce): bučno olje sol kis

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kitajsko zelje
14.7.2007 10:04:09   
NevenkaP
Kot vsako solato, lahko ga pa narediš tudi v omaki kot prilogo. Ampak meni je v solati bolj všeč.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kitajsko zelje
14.7.2007 13:38:16   
Špacka
 
Jaz ga uporabljam v solati namesto navadnega zelja, mi je bolj všeč.
Moja tašča si ga vedno naredi kot prilogo, skuha in malo zabeli z drobtinami.



(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kitajsko zelje
14.7.2007 14:04:50   
Anonimen
Meni je kitajsko zelje isto kot solata. Na čisto tanko ga narežem, kis, olje, sol, pa skoraj praviloma dam noter še kuhan krompir ali fižol. Ni pa nujno.

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?