Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 14:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti raje predlagam, da zmešaš kajmak in marmelado (katerikoli okus).
|
|
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 14:22:22
|
|
|
|
anabanana
|
Ja, nekateri ljudje si to kombinacijo mažejo na palačinke. Meni osebno ni dobro.
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 14:29:43
|
|
|
|
pilar28
|
ena takih sem jaz ja, kraljujem s smetano, drugače pa...za v rolado pa ...jaz bi namazala, odvisno od okusa.
|
|
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 14:34:12
|
|
|
|
sayuri
|
Meni je to božanska kombinacija na kruhu . Kruh, potem marmelada in gor kisla smetana. Mljask.
|
|
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 19:29:31
|
|
|
|
tina104
|
Tudi meni je marmelada in kisla smetana fajn kombinacija za na kruh ali v palačinke, za rolado ne tako, ker za rolade so mi fajn smetanove, skutine, pudingove kreme. Drugače pa imam jaz raje kake druge vrste marmelade (slivova ...).
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 19:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja gre.mam en recept za pecivo,temen biskvit,vmes namazana kisla smetana in marmelada,gor pa čokolada.njama.
|
|
|
|
RE: kisla smetana in marelična marmelada 18.2.2008 21:14:38
|
|
|
|
Maleal
|
Tudi jaz to obožujem na palačinkah in kruhu,mnjaska.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?