Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 13.11.2006 21:52:55
|
|
|
|
Petraa
|
Seveda da jih dobi tam
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 13.11.2006 21:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V jaslih kakor v katerih. Poglej si temo nekaj časa nazaj "Kaj nudijo za naš denar". Koliko je ta velik paket ne vem; na mesec pomenijo plenice ca 7.000 sit stroška pri preoblačenju 4-5 krat na dan.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 13.11.2006 22:14:50
|
|
|
|
Noel
|
Pri nas jih moraš sam prinest.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 6:46:40
|
|
|
|
srki
|
Mi jih sami prinesemo.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 7:39:42
|
|
|
|
Felicity
|
Pri nas so vštete v ceni.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 7:46:20
|
|
|
|
Mina1
|
Dobiš jih v vrtcu seveda, naj bi bilo tako po LJ vrtcih, vsaj pri nas je tako v novem vrtcu, tudi v starem je bilo enako.
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 8:09:13
|
|
|
|
noe
|
Mi smo pa savinjčani in jih moramo seveda sami prinest .
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 8:51:45
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi plenice dobimo v vrtcu (Ljubljana) Lp, katrin
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 9:05:25
|
|
|
|
san
|
V prejšnjem vrtcu so dobili 2 plenici dnevno v vrtcu, ostalo smo morali prinesti sami, v vrtcu, katerega obiskuje sedaj, pa plenic ni bilo potrebno nositi s seboj. Oba vrtca sta v Ljubljani. Otroke so v obeh vrtcih umivali z bombažno brisačko in vodo, če pa je kdo hotel robčke jih je prinesel sam. Ravno tako so jih v obeh mazali z lekarniško hladilno kremo, v kolikor je imel otrok kakšna vnetja ali kaj, si prinesel svojo kremo. Lp, S.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 9:33:26
|
|
|
|
lukec
|
Kaj?? Pri nas pa je vse všteto v ceni, neomejeno število pleničk. Pa še takrat, ko je imel vneto ritko, so ga vzgojiteljice mazale s praško pasto - njihovo, brez problema.
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 9:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranju jih je treba prinest.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 10:07:22
|
|
|
|
piščanc
|
odvisno od občine, v zagorju so jih imeli tam - smo si jih lahko izbrali, glede na alergije, preoblekli so jih tudi v njihove oblekice (pa je bila cena vrtca nižja) v litiji jih prinesemo sami (tudi robčke in obleke) cena jumbota pa od 2.500 do 4.000 bi rekla
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 10:10:45
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Kaj?? Pri nas pa je vse všteto v ceni, neomejeno število pleničk. Pa še takrat, ko je imel vneto ritko, so ga vzgojiteljice mazale s praško pasto - njihovo, brez problema. zagorski vrtci so lahko vzor celi Sloveniji, oskrba, program... super, res
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 10:53:38
|
|
|
|
mala
|
pri nas je vse všteto v ceno in to bi pomoje morali imeti urejeno vsi vrtci...aja naša dva hodita v vrtca na Vrhniki
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 16:29:26
|
|
|
|
tonja
|
Jaz sem delala v dveh vrtcih v Ljubljani (v enem sem bila zaposlena redno, v drugem pa sem imela prakso), sedaj sem pa na Dolenjskem, pa so imeli povsod vrtčevske pleničke za otroke do 3- leta, prav tako robčke. Ko je šel otrok iz jasličnega oddelka naprej, pa so morali starši prinašati sami pleničke (če jih je otrok seveda potreboval). Pa saj so ravno zato jaslični oddelki toliko dražji!
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 19:32:51
|
|
|
|
bobek05
|
Mi jih sami nosimo.
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 19:40:05
|
|
|
|
frutka_
|
Mi pleničke nosimo sami. Imajo pa svoje vlažne in navadne robčke.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 19:47:26
|
|
|
|
viv_
|
Mi Gorenjci - Kranjčani nosimo pleničke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2006 19:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 19:57:31
|
|
|
|
Mojca P.
|
Pri nas je isto kot omenja BAGI. S tem, da navadne robcke prinesemo 1x mesecno cel paket (10x), plenicke pa dnevno. Robcke za ritko in kremico pa starsi prinesemo poljubno, predvsem ce ima otrok obcutljivo kozo...drugace v vrtcu umivajo z vodo, namazejo pa s svojo kremo samo, kadar je ritka rdeca. ALi se plenicke dobijk v rtcu ali ne je pac odvisno do tega, kako presodi vodstvo vrtca. Imajo pac svoj budget in se odlocijo kako ga bodo porabili. ce ne za plenice, pa mogoce v pestrejso prehrano, nove stvari...
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 14.11.2006 20:09:11
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas občina ne sofinancira plenic, kot je to v Lj. Torej smo jih nosili sami, dokler jih je rabil. Robčkov nam ni bilo treba nosit, jih je financiral po moje kar vrtec.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 15.11.2006 9:16:11
|
|
|
|
diva 4
|
Naša dva obiskujeta vrtec v Slovenski Bistrici.Prinesti moramo pa vse.Se pravi plenice , vlažilne robčke, kremico in papirnate robčke za nos.
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 15.11.2006 21:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas dobimo vse v vrtcu. Vem da ga vedno previjejo, nikoli mi niso rekli da naj karkoli prinesem, tako da je to pri nas všteto v ceno vrtca
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 16.11.2006 17:31:41
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Tudi pri nas je treba vse prinest. Od plenic, do vlažilnih robčkov, robčkov za nos, kremic,....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!