Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 17.11.2006 14:08:47
|
|
|
|
Baby
|
Mi tudi nosimo plenice sami, pa je vrtec eden najdražjih v državi?!?
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 18.11.2006 12:44:52
|
|
|
|
ales*
|
V nasem vrtcu (jasli) tam dobimo plenice (imajo Lumpi, ce otroku ne odgovarjajo, pac prineses svoje), robcke imajo tam, kreme tudi. Prinesti moramo le ene mokre robcke, ko jim jih z manjka, za brisat nos. Zdaj so plenice in mokre robcke nastavili tudi v garderobo, ce je potrebno otrocka se previt, preden gre iz vrtca (ali pa zjutraj).
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 19.11.2006 11:53:37
|
|
|
|
Šoni
|
Tudi mi nosimo svoje pleničke , pa tudi naš vrtec ni ravno poceni... (Grosuplje) LP
|
|
|
|
RE: kdo priskrbi plenice v jaslih? 20.11.2006 18:02:42
|
|
|
|
spacey
|
Tudi v našem vrtcu je vse že tam. Imajo Huggies pleničke (tiste roza pakirane), Lumpi čistilne robčke, vse vrste kremic, pa tudi robčke za nos in če slučajno zmanjka rezervnih oblačil, jih oblečejo v njihova. Sem prav zadovoljna z našim vrtcem - Mornarček.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?