Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 9:54:24
|
|
|
|
dix
|
Naš je nekaj malo več kot 2 leti bil star ko je sam začel vozit kolo, tricikel in traktor. Zdaj je že ot pravi mali kmet na traktorju.:)-
|
|
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 10:09:15
|
|
|
|
*maja
|
Naša pupa tricikla ni nikoli znala poganjati sama, smo jo morali vedno mi porivati naprej :(. Za tretji RD pa je dobila nov se pravi taprav kolo s pomožnimi koleščki, in je pogruntala v dveh dneh kako se stvari služi.
|
|
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 10:15:46
|
|
|
|
nejcko
|
Naš je zelo hitro ugotovil, čemu služijo pedala. Nikoli niti pustil ni, da bi ga mi porivali naprej, raje se je sam z nogami poganjal. Pri letu in pol je sam vozil tricikel, pri dveh oz. dveh in pol je sam vozil kolo s pomožnimi koleščki. Je pa čisto odvisno od otroka. Od moje prijateljice hči je stara čez tri leta in jo še zmeraj potiskajo na triciklu. Ni ga čez komot, haha.
|
|
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 10:16:16
|
|
|
|
india
|
Naši so začeli nekako med drugim in tretjim letom, do takrat pa je delovala oslovska sila:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 10:27:57
|
|
|
|
VITA74
|
naš je padala skužil komaj pri treh letih, ko smo končno nabavili kolo z pomožnimi kolesci Prej je pa gospod vozil džipa na akomulator in mu ni bilo mar za pedala :)- (moja greška) Sedaj pa kolo obvlada kot velilk :bravo:
|
|
|
|
kdaj začnejo otroci..... 29.1.2005 10:35:35
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:zmeden2::zmeden2:se pravi tam nekje od dveh let naprej:zmeden2::zmeden2:zdaj sem pa res v dvomih:zmeden2:kupit ali ne oz kaj:zmeden2::zmeden2:prvič ko gremo v kakšno otroško trgovino ga bom posadila na kolo,pa bomo vidli:)-:)-če ne pa bomo še naprej :kuza::kuza:,tako on kot jaz:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?