kdaj začnejo otroci..... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 9:45:54)

sami pedalirati kolo??:zmeden2:mi smo do zdaj imeli tricikel:bravo: ,ki pa se je po nesreči polomil:((:( ,ki pa je imel "poličko" za noge9nebesa,tako da smo našega gospoda Timija vozili na okoli:)- in je ful užival:bravo::bravo:ne vem pa če bi mu še enkrat kupila tricikel ali rajši manjše kolo?:zmeden::zmeden2:zdaj bo pomlad 9nebesabo toplo9nebesa in bomo večkrat zunaj9nebesa njemu je pa zelo všeč ta "šport":)-:)-
zato vas sprašujem,tiste ki imate večje otroke,kdaj so vaši ugotovili čemu služijo pedala:zmeden2::)-
moj timi bo imel naslednji mesec 1.5 leta,no spomladi pa še več:)-:)-
kakšne izkušnje imate s tem?:zmeden2:

lp,Katja&Timi:morje::racka::morje::racka:

dix -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 9:54:24)

Naš je nekaj malo več kot 2 leti bil star ko je sam začel vozit kolo, tricikel in traktor. Zdaj je že ot pravi mali kmet na traktorju.:)-

*maja -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:09:15)

Naša pupa tricikla ni nikoli znala poganjati sama, smo jo morali vedno mi porivati naprej :(. Za tretji RD pa je dobila nov se pravi taprav kolo s pomožnimi koleščki, in je pogruntala v dveh dneh kako se stvari služi.

nejcko -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:15:46)

Naš je zelo hitro ugotovil, čemu služijo pedala. Nikoli niti pustil ni, da bi ga mi porivali naprej, raje se je sam z nogami poganjal. Pri letu in pol je sam vozil tricikel, pri dveh oz. dveh in pol je sam vozil kolo s pomožnimi koleščki.

Je pa čisto odvisno od otroka. Od moje prijateljice hči je stara čez tri leta in jo še zmeraj potiskajo na triciklu. Ni ga čez komot, haha.

india -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:16:16)

Naši so začeli nekako med drugim in tretjim letom, do takrat pa je delovala oslovska sila:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

VITA74 -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:27:57)

naš je padala skužil komaj pri treh letih, ko smo končno nabavili kolo z pomožnimi kolesci
Prej je pa gospod vozil džipa na akomulator in mu ni bilo mar za pedala :)- (moja greška)
Sedaj pa kolo obvlada kot velilk :bravo:

KATY&TIMMY -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:35:35)

:zmeden2::zmeden2:se pravi tam nekje od dveh let naprej:zmeden2::zmeden2:zdaj sem pa res v dvomih:zmeden2:kupit ali ne oz kaj:zmeden2::zmeden2:prvič ko gremo v kakšno otroško trgovino ga bom posadila na kolo,pa bomo vidli:)-:)-če ne pa bomo še naprej :kuza::kuza:,tako on kot jaz:)-:)-:)-:)-

African queen -> kdaj začnejo otroci..... (29.1.2005 10:55:14)

Oj,moj ta starejši je začel poganjat kolo pri dveh letih ta mlajši pa pri 22 mesecih.

Stran: [1]