|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v porodnišnico
21.7.2011 10:17:51   
Anonimen
Na koliko časa naj bi imel popadke, da je primerno iti v porodnišnico, če imaš do porodnišnice 1h vožnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v porodnišnico
21.7.2011 10:36:22   
roladica
Od doma greš ko imaš redne popadke na 5 min že vsaj eno uro. Če imaš pa eno uro vožnje moraš it potem kmalu ko se začnejo na 5 min. Če se ti redni popadki na 20-15min cel dan počasi stopnjujejo, da pridejo na 5min, potem se ti verjetni ne mudi zelo. Od tistih na 5 min pa do konca je ponavadi še par ur, ni pa vedno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2011 11:06:18   
eva1
To je ful težko reči..odvisno tudi za kateri porod gre!
jaz sem pri tretjem šla v porodnišnico z nerednimi popadki ki so si sledili na 3- 15 minut...prišla vv P odprta 7 prstov, tudi v porodni nisem imela rednih popoadkov in sem rodila v približno 45 minutah po prihodu v P(mogoče še prej)! Pri drugi sem imela cel dan popadke na 2-3 minute, pa je trajalo do pol desetih zvečer da sem rodila..jaz mislim da je najbolj da delaš po občutku!

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2011 12:45:16   
2.2.
na tvojem mestu nebi  nič čakala. meni je voda odtekla ob 17h ob 19.50 sem rodila (/ob 18:30 šla od doma ca 1h vožnje). z tem da so mi poadki zelo hitro se stopnjevali. v avtu tudi do 2min.
v drugo več tudi nebom nič čakala in šla takoj na pot. sicer po predhodnem pogovoru z P so mi rekli naj počakam še doma-ja valda

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?