kdaj v porodnišnico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kdaj v porodnišnico (21.7.2011 10:17:51)

Na koliko časa naj bi imel popadke, da je primerno iti v porodnišnico, če imaš do porodnišnice 1h vožnje?

roladica -> RE: kdaj v porodnišnico (21.7.2011 10:36:22)

Od doma greš ko imaš redne popadke na 5 min že vsaj eno uro. Če imaš pa eno uro vožnje moraš it potem kmalu ko se začnejo na 5 min. Če se ti redni popadki na 20-15min cel dan počasi stopnjujejo, da pridejo na 5min, potem se ti verjetni ne mudi zelo. Od tistih na 5 min pa do konca je ponavadi še par ur, ni pa vedno tako.

eva1 -> RE: kdaj v porodnišnico (21.7.2011 11:06:18)

To je ful težko reči..odvisno tudi za kateri porod gre!
jaz sem pri tretjem šla v porodnišnico z nerednimi popadki ki so si sledili na 3- 15 minut...prišla vv P odprta 7 prstov, tudi v porodni nisem imela rednih popoadkov in sem rodila v približno 45 minutah po prihodu v P(mogoče še prej)! Pri drugi sem imela cel dan popadke na 2-3 minute, pa je trajalo do pol desetih zvečer da sem rodila..jaz mislim da je najbolj da delaš po občutku!

2.2. -> RE: kdaj v porodnišnico (21.7.2011 12:45:16)

na tvojem mestu nebi  nič čakala. meni je voda odtekla ob 17h ob 19.50 sem rodila (/ob 18:30 šla od doma ca 1h vožnje). z tem da so mi poadki zelo hitro se stopnjevali. v avtu tudi do 2min.
v drugo več tudi nebom nič čakala in šla takoj na pot. sicer po predhodnem pogovoru z P so mi rekli naj počakam še doma-ja valda

Stran: [1]