Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 20.6.2009 23:35:18
|
|
|
|
lotkla
|
Najini so se spoznali še le v porodnišnici pred dvema letoma, ko so prišli k meni na obisk. Potem pa so šli skupaj na pijačo.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 20.6.2009 23:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Najini so se spoznali še le v porodnišnici pred dvema letoma, ko so prišli k meni na obisk. Potem pa so šli skupaj na pijačo. Resno? Naši so se prvič uradno srečali po manj kot 2 mesecih. Poznajo se pa že od prej. Mamice na videz, očeta pa od pijanice in narava dela. Se pa srečujejo včasih med sabo večkrat kot greva midva na obisk do enih ali drugih. So taprava družba.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 20.6.2009 23:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno sva bila skupaj že kar nekaj mesecev, če ne že eno leto, ko so se prvič srečali, slučajno so oboji prišli hkrati na obisk k nama, vidijo se pa sedaj mogoče enkrat letno, ko ponavadi gredo moji na obisk h njegovim. Živijo vsak na svojem koncu Slo., niti ne vidim smisla, da bi se srečevali pogosteje, če jim ni do tega oziroma nimajo skupnih interesov.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 20.6.2009 23:57:27
|
|
|
|
Pigy
|
no midva sva skupaj sedaj že 6 let, pa se sploh ne poznajo, no tašča je z mojimi celo kavo popila, tko da so bli skupi celo uro, s tastom pa se še niso srečali. Sej ko bova enkrat mela otroke se morde le srečajo, bilo bi pa lepo.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 0:04:28
|
|
|
|
Ribica **
|
Se ne poznajo se, pa sva skupaj dobra 3 leta (se par m, pa bo 4). Bo ze cas za to ..
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 0:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva hodila dobro leto, ko sva se odločila da je čas, da jih spoznava in sva jih povabila na kosilo v eno gostilno ... sva si namreč še pedenala stanovanje pri njegovih in mi je moja mami "zagrozila" da me ne bo prišla nikoli pogledat, če je prvo ne predstavim ostalim stanovalcem te hiše . No zdaj se poznajo že dobra 3 leta in se tut po večkrat na mesec vidijo in se dobro razumejo.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 6:11:18
|
|
|
|
2.2.
|
ko sva bila skupaj 1 leto smo jih povabili na kosilo v rstavracijo; potem pa skoraj vsak mesec je eden od njih organiziral piknik....so se kar v redu združili
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 8:05:50
|
|
|
|
Aja1
|
Najini so se spoznali po cca enem letu, ko so bili na rojstni dan od mojega povabljeni vsi (moji in njegovi starši). Od takrat je na vseh rojstnih dnevih tako.
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 8:19:29
|
|
|
|
gita10
|
Moja tašča in tast živita v drugi državi tako so se spoznali šele ko sva že bila poročena 2 leti. In so bili navdušeni en na drugim. Sedaj pripravljamo šele drugo srečanje.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 8:41:28
|
|
|
|
buči
|
Najini so se poznali, še predno sva se midva rodila. So bili sodelavci. Njegovi starši so celo prišli na obisk k nam, ko sem se jaz rodila. Ampak potem niso imeli stikov, tako da sva se midva spoznala po drugi poti. Mi je bilo pa fajn, ko sem povedala, s kom hodim, so se le nasehnili. ni bilo treme na prvem obisku.
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 9:14:58
|
|
|
|
Blueberry
|
Po enem letu so se spoznali. Skupaj pa sva 5 let in pol.
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 9:16:48
|
|
|
|
misa4
|
Najina fotra se že dolgo poznata, sta delal pri isti firmi. Tudi moj pozna mojega fotra precej dalj časa kot jaz ,je kot študent delal pri tej firmi. Ta pravo srečanje je bilo pa malo pred poroko, torej po pol leta
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 9:41:00
|
|
|
|
end1
|
na poroki!
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 11:02:13
|
|
|
|
khurde
|
ko sva bila skupaj par mesecev in sem bila v tujini, je svoje pripeljal na kavo k mojim... meni pa povedal šele čez kak dan, dva
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 11:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam pojma itak živimo v sosednjih blokih in so vedeli kdo je kdo
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 12:06:07
|
|
|
|
*viva*
|
Najini so se spoznali ko sva bila skupaj cca 8 mesecev, v glavnem prej kot v enem letu. Se pa zadnje čase ravno pogovarjamo o tem,kdaj pa kako,ker se kolega poročita po 10 letih zveze,od katerih že malo manj kot 10 let živita skupaj pri njemu. Do nedavnega celo z njegovimi starši. Redno obiskujta tudi njeno družino ampak se starši med seboj ne poznajo,so se bežno srečali ob neki priložnosti ampak se niso niti predstavili. Pa odkrito povedano... Meni se zdi to zelo nenavadno. Povejte tiste,ki so se starši spoznali na poroki če ni bil čuden občutek,da se niso že prej vsaj srečali? Razumem,da če ni nekega odnosa al pa če je večja oddaljenost da niti to ni izvedljivo... Ampak pri ostalih pa... Sama imam občutek,ne zdaj ravno da smo vsi skupaj ena velika družina, ampak da če že imam partnerja spada k njemu tudi njegov del družine in posledično mi je tudi samoumevno da se starši med sabo poznajo. Če pa se še dobro razumejo pa tolko bolše.
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 18:18:35
|
|
|
|
Kliki
|
Pri nama so se spoznali ko sva bila skupaj dve leti in sva se preselila v skupno stanovanje. Mojega očeta pa njegovi ne poznajo, ker z mami ne živia skupaj.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 18:26:27
|
|
|
|
Katy78
|
Po ca. enem letu.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 21.6.2009 18:49:07
|
|
|
|
Klemy82
|
Se še niso. Bo pa treba organizirat eno srečanje preden se midva vseliva skupaj...bi bilo lepo... ...ker nimam namena mami slike kazat na poročni dan kdo je kdo
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 22.6.2009 16:59:11
|
|
|
|
Kepica83
|
Po cca. enem letu!
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 22.6.2009 17:13:43
|
|
|
|
nincrli
|
Mi2 jih nameravava spoznati v bližnji prihodnosti. Pred rojstvom
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 8:19:22
|
|
|
|
itata
|
s prejšnjim fantom so se bežno srečali, ko sta me nekam pripeljala, tko na obisku in so bili pa šele po 4 letih, ko sva se skupaj preselila - pred tem je pa fant šudiral v tujini in niti ni bilo interesa, ker se ni vedelo kako resno bo ratalo. z zdejšnjim pa je bilo vse na hitro, hodila eno leto in pol, ko sem zanosila, tko da sem bila že noseča, ko sva se skupaj preselila pa sva jih potem predstavila kmalu za tem - ravno iz razloga, da se ne bi prvič šele v porodnišnici srečali na splošno pa mislim, da je čisto ok, če se spoznajo starši, ko se dva preselita skupaj ali pa nameravata preseliti ali poročiti ali planirata družino - pač ko zadeva postane resna. pred tem pa, če je želja a ne
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 8:22:42
|
|
|
|
5ra_28
|
Najini so se spoznali po treh mesecih najine veze (dan pred najinim prvim dopustom). Letos smo praznovali celo Silvestrovo skupaj, ker je bil najin sinček takrat star šele 1 mesec, pa na rojstnih dnevih za družino so tudi obojni starši zraven. Meni je to normalno.
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 15:50:35
|
|
|
|
maca m
|
Najini so se spoznali po 10 mesecih, ko sva se odločila, da si bova pri njem doma uredila stanovanje. Se pa zelo dobro razumejo, so tudi približno iste starosti. Moja in njegova mamica sta se celo rodili v isti porodnišnici, 3 dni razlike. Se babici še spominjata.
|
Varstvo otrok.пеперутка16Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?Hodi v vrtec. (
74%)
Stari starši. (
19%)
Varuška. (
0%)
Ne delam, pazim sama. (
7%)
Drugo. (
0%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!