Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 16:01:26
|
|
|
|
pokica_
|
Najini so se spoznali 4 mes po tem, ko sma se mi2 spoznala. Je steklo vse po hitrem postopku, tako kot najino skupno življenje, tako tudi spoznavanje staršev. So pa moji prvi povabli njegove in pol za 2 mes kontra.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 16:06:01
|
|
|
|
FORZA
|
Bom odgovorila kot tašča in mami Jas sem kar sama naredila ta korak, ker iz teh tamladih ni blo nč Ko je naša tamlada rodila sem šla na obisk in tam spoznala njeno mamo. Takoj ko me je zagledala je rekla no končno sva se spoznali in nas povabila k njim. Tko da če bi čakala na tamlade nevem, pa če nebi vnučka dobila ju še sigurno po mojem nebi poznala. No sej če se spomnim sebe sem tudi kar odlagala to prvo srečanje mojih in njegovh staršev. Pa še sedaj nevem zakaj.
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 16:16:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Najina očeta sta se poznala že od prej (je njegova stranka v trgovini). Midva sva se potem prvič videla na morju, kjer je potem med nama in prav tako med najinimi starši hitro stekel pogovor. Torej so se srečali na dan, ko sva se spoznala
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 23.6.2009 16:17:15 >
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 23.6.2009 17:31:41
|
|
|
|
zoja10
|
Ob rojstvu najine hčerke, ko je moj naredu zabavo pr njemu doma, so se naši kr sami povabli, ker sm jaz tok odlašala s tem.. pol so mi pa mms v porodnišnico poslali..
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 24.6.2009 22:33:44
|
|
|
|
Balonchy
|
Se poznajo že davno pred začetkom najine zveze! Žurajo skupaj že od svojih mladih let naprej...
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 25.6.2009 18:31:50
|
|
|
|
fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 na poroki! Enako!
|
|
|
|
RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z ... 25.6.2009 18:34:33
|
|
|
|
Felicita
|
Najini starši so se 'spoznali' že preden sva začela hodit - so mel podobna mnenja na roditeljskih sestankih v gimnaziji pa so pol kakšno rekl... prvič tko da so pa dejansko dalj časa bli skupi je blo pa po cca 1 letu najine zveze na maturantskem plesu...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!