|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se odločite
5.3.2011 19:25:31   
mariy
da boste začeli kupovat stvari za dojenčka?

Ali kupujete celo nosečnost malo po malo?
Ali si rečete tako sedaj sem npr.v 6. mesecu nosečnosti in bi že bil čas da gremo po nakupih?

Namreč sama sem v veliki dilemi, kdaj naj bi odšla s partnerjem po nakupih, ker morava kupiti popolnoma vse, kar nama pri prvi nosečnosti ni bilo treba, saj sma večino stvari dobila(voziček, kinderpet in nekaj cotk),
sedaj pa morava vse to kupiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se odločite
5.3.2011 19:46:10   
Najaa
Jaz sem se v prvi nos. komaj zadrževala, po 5.mesecu sva pa začela z nakupom večjih stvari. Veliko sva pa tudi dobila.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2011 19:54:57   
josephine27
v prvi nosečnosti sem začela postopoma kupovati nekje po 6 mesecu ker sva mogla kupiti praktično vse.
zdaj v drugo bom verjetno čakala na zadenj mesec ker glavne stvari itak že imam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2011 20:10:39   
lananai
Midva sva kupovala postopoma, ko so bile kake akcije. Voziček sva npr. kupila, ko sem bila nekje na polovici nosečnosti, ker je bil znižan 20%.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2011 20:20:55   
mayci
Midva sva tudi začela okrog 5. meseca z nakupi, saj sva morala tudi sama vse financirati in potem vseh nakupov ni možno speljati v zadnjem mesecu...user posted image
Kar začni počasi..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2011 21:26:01   
naja17
Midva sva začela gledat stvari v 7. mesecu, kupovat pa začela v 8. mesecu. Sem si pa jaz pred tem marsikej ogledala prek net-a in si naredila seznam kaj, kje itd.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2011 9:20:38   
Zoja Lara
Mi2 pa sva rekla, da bova dober mesec pred rojstvom vse naročla preko neta, no pol pa sta naju naša fantka prehitela. Na srečo sem mela cotike vse pripravljene, ostalo pa je pol atek letal okoli (za kazen, ker je zavlačeval) pa moja mama je še dosti stvari nabavla.

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2011 9:23:47   
miska333
Midva sva začela z nakupi po morfologiji...vsak mesec nekaj, da se ne nabere vse na koncu. Okrog 6ga meseca sva kupila voziček, potem naslednji mesec posteljico...veliko smo tudi dobili iz druge roke. Sem pa vsake toliko tudi sama kupila npr. kakšen bodi za svojo dušo user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2011 19:32:25   
nusi
nekje po 5 mesecu, samo sva veliko stvari dobila, nekatere stvari so se kupovale pa še, ko sem bila v porodnišnici user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.3.2011 19:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2011 12:35:26   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

v prvi nosečnosti šele v enem osmem mesecu..v tejle bo pa začela sedaj (6.mesec) ker naju čaka še prenova stanovanja in bo stroškov preveč če bom vse čakala..

Imamo pri nas tudi prenovo stanovanja, zato mislim da se bova kar počasi odpravila po trgovinah in začela z naročili, da potem res ne bo preveč stroškov na enkrat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2011 14:09:31   
fluf
uf, vozek v akciji že v 5. mesecu, ostalega pa še nimamo... razen kinderpeta, ki je sposojen... samo itak še ni sestavljen.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.