kdaj se odločite (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mariy -> kdaj se odločite (5.3.2011 19:25:31)

da boste začeli kupovat stvari za dojenčka?

Ali kupujete celo nosečnost malo po malo?
Ali si rečete tako sedaj sem npr.v 6. mesecu nosečnosti in bi že bil čas da gremo po nakupih?

Namreč sama sem v veliki dilemi, kdaj naj bi odšla s partnerjem po nakupih, ker morava kupiti popolnoma vse, kar nama pri prvi nosečnosti ni bilo treba, saj sma večino stvari dobila(voziček, kinderpet in nekaj cotk),
sedaj pa morava vse to kupiti.

Najaa -> RE: kdaj se odločite (5.3.2011 19:46:10)

Jaz sem se v prvi nos. komaj zadrževala, po 5.mesecu sva pa začela z nakupom večjih stvari. Veliko sva pa tudi dobila.

josephine27 -> RE: kdaj se odločite (5.3.2011 19:54:57)

v prvi nosečnosti sem začela postopoma kupovati nekje po 6 mesecu ker sva mogla kupiti praktično vse.
zdaj v drugo bom verjetno čakala na zadenj mesec ker glavne stvari itak že imam.

lananai -> RE: kdaj se odločite (5.3.2011 20:10:39)

Midva sva kupovala postopoma, ko so bile kake akcije. Voziček sva npr. kupila, ko sem bila nekje na polovici nosečnosti, ker je bil znižan 20%.

mayci -> RE: kdaj se odločite (5.3.2011 20:20:55)

Midva sva tudi začela okrog 5. meseca z nakupi, saj sva morala tudi sama vse financirati in potem vseh nakupov ni možno speljati v zadnjem mesecu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Kar začni počasi..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

naja17 -> RE: kdaj se odločite (5.3.2011 21:26:01)

Midva sva začela gledat stvari v 7. mesecu, kupovat pa začela v 8. mesecu. Sem si pa jaz pred tem marsikej ogledala prek net-a in si naredila seznam kaj, kje itd.

Zoja Lara -> RE: kdaj se odločite (6.3.2011 9:20:38)

Mi2 pa sva rekla, da bova dober mesec pred rojstvom vse naročla preko neta, no pol pa sta naju naša fantka prehitela. Na srečo sem mela cotike vse pripravljene, ostalo pa je pol atek letal okoli (za kazen, ker je zavlačeval) pa moja mama je še dosti stvari nabavla.

miska333 -> RE: kdaj se odločite (6.3.2011 9:23:47)

Midva sva začela z nakupi po morfologiji...vsak mesec nekaj, da se ne nabere vse na koncu. Okrog 6ga meseca sva kupila voziček, potem naslednji mesec posteljico...veliko smo tudi dobili iz druge roke. Sem pa vsake toliko tudi sama kupila npr. kakšen bodi za svojo dušo [sm=smiley36.gif]

nusi -> RE: kdaj se odločite (6.3.2011 19:32:25)

nekje po 5 mesecu, samo sva veliko stvari dobila, nekatere stvari so se kupovale pa še, ko sem bila v porodnišnici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.3.2011 19:35:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mariy -> RE: kdaj se odločite (9.3.2011 12:35:26)

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

v prvi nosečnosti šele v enem osmem mesecu..v tejle bo pa začela sedaj (6.mesec) ker naju čaka še prenova stanovanja in bo stroškov preveč če bom vse čakala..

Imamo pri nas tudi prenovo stanovanja, zato mislim da se bova kar počasi odpravila po trgovinah in začela z naročili, da potem res ne bo preveč stroškov na enkrat

fluf -> RE: kdaj se odločite (9.3.2011 14:09:31)

uf, vozek v akciji že v 5. mesecu, ostalega pa še nimamo... razen kinderpeta, ki je sposojen... samo itak še ni sestavljen.

Stran: [1]