Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se je kateri zgodilo, da je kriza prišla šele pri drugem ali tretjem otroku? ja,pri naju je prišlo do take veeeliiike krize po rojstvu tadruge hčerke. prej je bila pravljica,potem pa kr naenkrat ni več nič štimalo. čisto druga oseba je postal. aaaa,kolikokrat sva se skregala,vse živo sva si izrekla,resno sem razmišljala,da moram stran. sedaj je kar ok. čeprav še pride kak dan (danes je en tak...) , ko mi poči film.to pa zato,ker on cele dneve dela,pa na sestanke hodi,pa reprezentanco na tekme fura,... in v prostem času je s prijatelji. jaz pa sem 24 ur na dan z mularijo,samo z njimi se ukvarjam in z gospodinjstvom,... nekdo se mora,ne? kar pomeni,da zase nimam niti 5 minut časa. ah,kje so časi,ko sem hodila 3x na teden k aerobiki,plavat,tečt, s prijateljicami na kafe,v kino,gledališče,... sedaj je to odpadlo. in zato sem sitna.itak. in mu očitam,da je premalo z nami,da se ne ukvarja z mularijo,da nikamor ne gremo,da doma ne naredi nič,... in potem se itak skregamo. in on je siten,ker sem jaz sitna in to je tko potem v nedogled. mah,brezveze... enkrat bo boljše.
|