Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 11:13:01
|
|
|
|
Seven*
|
Takrat ko dobro in SAMOSTOJNO sedi. Prej se ni primeren!
|
|
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 11:25:53
|
|
|
|
darjatimci
|
Otrok mora že sam samostojno sedeti pri enih je to prej pri enih kasneje.Moji pred desetimi meseci ne bi (niso) sedeli v njem.
|
|
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 11:38:34
|
|
|
|
taška30
|
Mi smo ga začeli uporabljati pri okoli 6,5 mesecih, ko je že približno samostojno sedela. Vendar kakšne par tednov le za 5 minut ali še manj, toliko da se je malo navadila, bilo ji je blazno všeč. Takoj, ko sem videla, da se naslanja nazaj in 'leze dol', sem jo vzela ven. Jedla ni v njem, ampak v ležalniku, na pultu, ker še ni bila tako stabilna in se je kar nagibala levo desno. Sedaj pri 8,5 mesecih je noter le za čas hranjenja, pa včasih vmes za 10-15 minut, vendar če vidim, da 'leze dol' jo vzamem ven.
|
|
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 12:00:34
|
|
|
|
April
|
nekateri pediatri pravijo, da je primeren šele po enem letu.
|
|
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 12:17:10
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem ga dala notr pri 7 mesecih, ko je že čisto samostojno sedel!
|
|
|
|
RE: kdaj otroka v trip trap stol... 10.1.2006 12:22:25
|
|
|
|
krompircek
|
Mi smo ga ravno prejšnji teden sestavli mala že res samostojno sedi vendar jo več kot za 5 minut ne pustim v njem ga mamo pri babici v spodnjem štuku . Uporabljamo za hranjenje prima pappo od peg perega je ful fajn .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?