kdaj otroka v trip trap stol... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

roberta -> kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 11:07:38)

ojla,
se bojim, da ji ne bi hrbtenice prevec obremenila... a je to sele ko sama sedi, ali lahko ze prej, ko se rabi podporo?

hvala

Seven* -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 11:13:01)

Takrat ko dobro in SAMOSTOJNO sedi. Prej se ni primeren!

darjatimci -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 11:25:53)

Otrok mora že sam samostojno sedeti pri enih je to prej pri enih kasneje.Moji pred desetimi meseci ne bi (niso) sedeli v njem.

taška30 -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 11:38:34)

Mi smo ga začeli uporabljati pri okoli 6,5 mesecih, ko je že približno samostojno sedela. Vendar kakšne par tednov le za 5 minut ali še manj, toliko da se je malo navadila, bilo ji je blazno všeč. Takoj, ko sem videla, da se naslanja nazaj in 'leze dol', sem jo vzela ven. Jedla ni v njem, ampak v ležalniku, na pultu, ker še ni bila tako stabilna in se je kar nagibala levo desno.
Sedaj pri 8,5 mesecih je noter le za čas hranjenja, pa včasih vmes za 10-15 minut, vendar če vidim, da 'leze dol' jo vzamem ven.

April -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 12:00:34)

nekateri pediatri pravijo, da je primeren šele po enem letu.

eva1 -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 12:17:10)

Jaz sem ga dala notr pri 7 mesecih, ko je že čisto samostojno sedel!

krompircek -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 12:22:25)

Mi smo ga ravno prejšnji teden sestavli mala že res samostojno sedi vendar jo več kot za 5 minut ne pustim v njem ga mamo pri babici v spodnjem štuku .
Uporabljamo za hranjenje prima pappo od peg perega je ful fajn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

piščanc -> RE: kdaj otroka v trip trap stol... (10.1.2006 13:02:25)

ful odvisno od otroka

seveda mora že samostojno sedeti, ampak nekateri se radi naslanjajo, drugi so radi samostojni med hranjenjem

tjaša nikoli ni rada sedela v trip trapu, raje je imela oblazinjen stolček in se je zleknila med hranjenjem, žiga pa rad miga in se vrti in ima trip trap veliko raje, kot oblazinjen stolček.

Stran: [1]