|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj otroka bolijo noge?
21.6.2009 17:04:04   
barbi007
Naš mali se je danes zbudil z 38 vročine. Vse bi bilo o.k., če ne bi začel tožiti, da ga bolijo noge. Sam ni mogel s postelje. In ko mu je končno enkrat uspelo, je hodil kot star dedek, ki ga bolijo vse mišice. Težko se pripogne, težko beži, skratka ves dan bolj sedi kot ne. Ko se razgiba, je sicer malo boljše, ampak ni to to. Pred dvema tednoma je imel virozo in po njej je šepal dva dni. Smo govorili s P, pa je rekla, da je to posledica viroze. Sicer v vrtcu razhajajo vodene koze in P pravi, da je to predpriprava bolezni, ko baje bolijo vse mišice. Je imela katera kaj podobnega, ker ne vemo, kaj bi bilo to.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj otroka bolijo noge?
21.6.2009 19:13:22   
Anonimen
O hudičauser posted image A klopa pa ni imel?

(odgovor članu barbi007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2009 19:27:40   
jakaracman
Naša enkrat praktično ni mogla hodit in je bila res samo viroza, seveda pa je lahko tudi marskiaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2009 19:40:22   
lukec
Jaz sem bila kot cunja preden sem dobila koze, sicer sem bila stara že čez 20, me je pa vse bolelo. Sicer pa mišice bolijo tudi pri gripi.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2009 19:43:09   
donat
mene enkrat na leto prime viroza, ampak takšna da ne morem hoditi vse me boliuser posted image user posted image user posted image vročine pa nič nimam, in to kak dva dni nato pa vročina, kašelj,...skratka grozno

samo ležim

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2009 22:28:26   
barbi007
Mel je klopa tam nekje v začetku maja, ampak smo ga enostavno spravili ven, ker je bil še čisto malo prisesan. Na mestu pika ni bilo takrat nobenih sledi, niti mesec dni po tistem. Če bi ga vseeno testirali za boreliozo?

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2009 22:41:04   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: barbi007

Mel je klopa tam nekje v začetku maja, ampak smo ga enostavno spravili ven, ker je bil še čisto malo prisesan. Na mestu pika ni bilo takrat nobenih sledi, niti mesec dni po tistem. Če bi ga vseeno testirali za boreliozo?

mogoče je v tem primeru res smiselno ramzislit o tem.
sicer pa jest tut pašem med tiste, ki jih med skor vsako boleznijo bolijo mišice in sklepi, predvsem kadar gre za viroze... odziv telesa pač. vsekakor mu poskusi lajšat bolečine.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2009 8:57:55   
Nikica
Jaz sem tudi takoj pomislila na klopa...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2009 22:14:11   
RoZala
Koliko pa je star? Lahko gre za prehodni sinovitis kolka. Na netu imaš nekaj o tem napisanega. 

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?