kdaj otroka bolijo noge? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

barbi007 -> kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 17:04:04)

Naš mali se je danes zbudil z 38 vročine. Vse bi bilo o.k., če ne bi začel tožiti, da ga bolijo noge. Sam ni mogel s postelje. In ko mu je končno enkrat uspelo, je hodil kot star dedek, ki ga bolijo vse mišice. Težko se pripogne, težko beži, skratka ves dan bolj sedi kot ne. Ko se razgiba, je sicer malo boljše, ampak ni to to. Pred dvema tednoma je imel virozo in po njej je šepal dva dni. Smo govorili s P, pa je rekla, da je to posledica viroze. Sicer v vrtcu razhajajo vodene koze in P pravi, da je to predpriprava bolezni, ko baje bolijo vse mišice. Je imela katera kaj podobnega, ker ne vemo, kaj bi bilo to.
LP

Anonimen -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 19:13:22)

O hudiča[sm=smiley13.gif]A klopa pa ni imel?

jakaracman -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 19:27:40)

Naša enkrat praktično ni mogla hodit in je bila res samo viroza, seveda pa je lahko tudi marskiaj drugega.

lukec -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 19:40:22)

Jaz sem bila kot cunja preden sem dobila koze, sicer sem bila stara že čez 20, me je pa vse bolelo. Sicer pa mišice bolijo tudi pri gripi.

donat -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 19:43:09)

mene enkrat na leto prime viroza, ampak takšna da ne morem hoditi vse me boli[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] vročine pa nič nimam, in to kak dva dni nato pa vročina, kašelj,...skratka grozno

samo ležim

barbi007 -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 22:28:26)

Mel je klopa tam nekje v začetku maja, ampak smo ga enostavno spravili ven, ker je bil še čisto malo prisesan. Na mestu pika ni bilo takrat nobenih sledi, niti mesec dni po tistem. Če bi ga vseeno testirali za boreliozo?

Felicita -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (21.6.2009 22:41:04)

IZVIRNO SPOROČILO: barbi007

Mel je klopa tam nekje v začetku maja, ampak smo ga enostavno spravili ven, ker je bil še čisto malo prisesan. Na mestu pika ni bilo takrat nobenih sledi, niti mesec dni po tistem. Če bi ga vseeno testirali za boreliozo?

mogoče je v tem primeru res smiselno ramzislit o tem.
sicer pa jest tut pašem med tiste, ki jih med skor vsako boleznijo bolijo mišice in sklepi, predvsem kadar gre za viroze... odziv telesa pač. vsekakor mu poskusi lajšat bolečine.

Nikica -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (22.6.2009 8:57:55)

Jaz sem tudi takoj pomislila na klopa...

RoZala -> RE: kdaj otroka bolijo noge? (22.6.2009 22:14:11)

Koliko pa je star? Lahko gre za prehodni sinovitis kolka. Na netu imaš nekaj o tem napisanega. 

Stran: [1]