Felicita
|
sprašujem zato, ker se me je učer v službi neki začelo prijemat, pa sem se nekako še cajtala čez dan, ko sem pršla domov sm bla pa že čist zanič, celo noč nič spala, vse me je bolelo... in sem ostala doma. simptomi sicer niso neki tragični (37 vročine, boleče grlo, čist brez glasu, kašljam, smrkam, kiham, sinusi bolijo, mišice bolijo) oz. taki ki se jih ne bi dalo utišat za čas dela, ampak glede na to da kreham in kiham, in sm stalno v neposredni bližini ljudi, sem tut mal pomislila, da ni glih fajn da vse okužim. poleg tega moja efektivnost ob taki bolezni pade nekje na 25% moje običajne. bi se pa ornk mučla, če bi bla v službi, definitivno, tko pa pridno ležim in počivam že cel dan. na faks sm pa tut jest hodila ja (obvezne zadeve pač) celo z 39,8 vročine ampak to je blo 2-3 ure, ne pa 8-10 kot na šihtu.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 1.12.2010 14:15:24 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|