|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 18:59:50   
NinaŠ
Anže je zelooo navezan name in ko moram kam it ali ga pač pustim pri kom v varstvu (tašča, mami), da sama uspem doma kaj postorit (sesanje, pomivanje tal) mu moram vedno kar uiti :ups: , ker drugače je hud jok :(( in ga nihče ne more pomiriti :( (tud 3 ure lohk traja). Jaz pa se vedno znova počutim krivo :(( , ker sem mu kar ušla in ga nisem polupčkala in mu pomahala v slovo. Saj mu prej povem, da bo ostal nekaj časa pri mami, ampak tiste besede ga itak nič ne ganejo oz. verjetno niti ne dojame točno, kaj mu dopovedujem :zmeden: .

Danes sem pa sploh čist »iz sebe«, pa živčna in kar na jok mi gre, ker sem ga prvič pustila za čez noč (če bo kriza me itak pokličejo) pri moji mami :(( . Sem mislila, da bova z mojim lahko šla končno (po več kot 15 mesecih) zvečer mal ven :bravo: , ampak zgleda da ne bo nič iz tega, ker sem jaz čist jokava in najraje bi ga šla iskat. Pa spet se nisem poslovila, sem mu ušla… grozno :(( .

Tako me žre, da ga ne morem normalno pustit v varstvu, pač z lupčkom in papa za slovo in se bojim, da bo izgubil zaupanje vame :( , ko mu kar uidem; samo v nasprotnem primeru je pa nemogoč in da bi se tri ure ali več ves čas jokal in klical mami pa tud ne gre. Tako ko pa kar izginem se pa sicer vsake toliko časa spomni name in pokliče mami, vendar ob hitri animaciji spet za nekaj časa pozabi.

Kaj naj naredim oz. kako naj ga naučim, da bo vedel, da mami zmeraj pride nazaj :zmeden: ? S samim dopovedovanjem (še) ne gre, iz »prakse« pa tudi očitno še ni spoznal tega ali kaj, jaz pa vedno »odhajam« z občutkom krivde in se težko sprostim kjerkoli že sem :(( .

Kako je pa pri vas?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 19:25:07   
ZARA
Eh...pri nas je ravno obratno...sploh ne ve,da kam grem...:((
Prava potepinka...vseen ji je kdo jo nosi,vozi,hodi z njo...sam da se ji dogaja...
Greva v Avstrijo,mal pomaha naslednjo sekundo že šiba...pa take vaje!!
Sicer je zelo vesela ko prideva domov,ampak naju niti mal ne pogreša...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 19:27:09   
lenika
Po tvojem pripovedovanju sodeč predvidevam, da ne hodiš v službo. Z otroci je pač tako, da jokajo, dokler se ne navadijo, da je tako, da te vedno ne morejo imeti ob sebi. Mnoge mamice morajo pri otrokovem 1. letu starosti otroka dati v vrtec in ga tam puščati tudi do 10 ur vsak dan, pa se jim na začetku gotovo tudi srce trga. Jaz ti predlagam, da uživaš s svojim :love: in se sprostiš v prostem dnevu, ker sama veš, da je tvoj otrok v dobrih rokah.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 19:29:24   
Jančika_
Pri nas je isto kot pri Zari. Ravno včeraj je šel spat k babici, nismo se videli od včeraj 14.30 do danes do 14.00. Pa misliš, da ga je kaj peklo? Čisto nič:hudicek:. Ko me je zagledal, se je sicer ful sladko nasmejal - ampak to se itak vsakemu.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 19:34:04   
Tanyya
Nekje na tem forumu sem prebrala(ampak naj me koklja brcne če vem kje) da ko greš se vedno z istimi besedami posloviš pa lubčka pa tko-v glavnem zmeraj ista dejanja,da mali ve da prideš nazaj,pol se pa itak navadi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 19:45:55   
M&P
Nina,mogoče je pa ravno to narobe,ker mu kar uideš in je poj ves zbegan kam si kar naenkrat izginila:zmeden:Pa probej,da se posloviš in mu povej,da prideš nazaj.Zigurno bo jokal,samo bo sčasoma dobil zaupanje,da se res vrneš po njega.

Pa le pejt mal ven,da se mal sprostiš;)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 20:48:02   
Anonimen
Če na ta način ne joka, potem je že tako bolje. Pri nas je bilo tudi tako in je včasih še sedaj. Saj vidiš otroka, na kakšen način mu je lažje. Pri nas je včasih tako, včasih drugače. Ni pravila. Odvisno od razpoloženja.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 21:27:11   
Pia73
Jaz pa sem sinu vedno povedsla kako in kaj in je to sprejel. Seveda ne takoj in ko sem ga prvič pustila v jaslih sva jokala oba.

Je pa res, da meni otrok nikoli in res nikoli ni bil ovira, da ne bi kam šli. Če je lahko šel zraven smo šli sicer ne. Da bi ga nekje pustila v joku samo zato, da bi se jaz malo odpočila kaj pa vem jaz nisem za take fore.

Moj sin je star 4,5 leta pa še ni nikjer prespal, ker si tega ne želi, čeprav sicer ni problem, če ga kdo čuva. Pa se ne sekiram zaradi tega, ko bo pripravljen ga bomo pustili sicer pač ne.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj lupčka in papa?
4.6.2005 21:28:16   
tjaga
Jaz bi pa rada dodala, da nam naši predragi otročki nevede nabijejo občutek krivde, saj takrat ko odhajamo jokajo. Ponavadi kmalu po tistem, ko zapremo vrata in se oddaljimo za 10 m, prenehajo. :zmeden:

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj lupčka in papa?
5.6.2005 14:28:19   
SANDY
Mi smo jo že od malega navajal, da k sem kam šla, da sem pomahala in šla. Po moje je navajena in nismo imeli kakih hudih izpadov. Čeprav se pa zgodi, da joka ko kam grem in ji pomaham. Ni kaj mamice smo mamice :rozica:

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Testiranje na živalih
hmm...

Ali kopujete kozmetiko, ki je testirana na živalih?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!