|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj
5.8.2005 11:54:06   
petrca81
ojla

Julija sem koncala jemati kontracepcijske tablete. Imela sem ze prvo M. Jemljem tudi tablete Tifol. Zanima me kdaj ste zacele delati na :sloncek:.
Nekje sem prebrala, da naj bi pocakala vsaj 3 mesece.
Hvala za informacije

Uzivajte

Petrca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj
5.8.2005 11:56:52   
Badeja

Jaz sem počakala 1 leto, ginekologinja pa mi je svetovala 6 mesecev.
Saj hitro mine, bolje malo počakat. :metulj:

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj
5.8.2005 11:58:18   
AlenkaIST
Kak mesec je fino počakat, ni pa nujno. Moja G je rekla, da bi lahko tudi takoj!

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj
5.8.2005 12:12:18   
bebika
Jest bi na tvojem mestu počakala, da se telo privadi nazaj, da se ti menstruacija uredi. Če boš lahko počakala raje počakaj, Tifol pa kr pridno jemli vsak dan.
lp

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj
5.8.2005 12:18:09   
mala važička
jaz sem tud rekla da bom en mesec počakala da potem pa začneva. Drugač mi je pa tud ginekologinja rekla da ni potrebno čakati ker se telo že po parih dneh sčisti.
Uspelo nama je pa v četrte tko da sva dejansko 3 mesece počakala.

lp

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj
5.8.2005 14:16:35   
Anonimen
Čakalo naj bi se en mesec oz. dokler se ti ne uredi ciklus. Po KT imaš stanjšano sluznico, zato je itak manj verjetnosti, da bi se plod obdržal. Se pa to zelo hitro odebeli nazaj.

(odgovor članu petrca81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj
5.8.2005 16:19:34   
tinaaja
Evo mislim, da je tale odgovor od pusenjaka zelo jasen:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=66743&t=66743

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj
5.8.2005 16:19:34   
tinaaja
Evo mislim, da je tale odgovor od pusenjaka zelo jasen:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=66743&t=66743

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj
5.8.2005 17:51:35   
monja79
Ni razloga za cakanje. Jaz sem zanosila po drugem mesecu po prenehanju jemanja KT - oz. ko enkrat nisva pazila. Si nisem niti priblizno mislila, da nama bo tako kmalu uspelo :bravo: in naju je pravzaprav malo presenetilo. Po nacrtih bi morala biti junijka 2006 in ne januarcica :)-:)-:)-

Kar pogumno v akcijo!:sloncek:

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?