Julija sem koncala jemati kontracepcijske tablete. Imela sem ze prvo M. Jemljem tudi tablete Tifol. Zanima me kdaj ste zacele delati na :sloncek:. Nekje sem prebrala, da naj bi pocakala vsaj 3 mesece. Hvala za informacije
Uzivajte
Petrca
Badeja -> kdaj (5.8.2005 11:56:52)
Jaz sem počakala 1 leto, ginekologinja pa mi je svetovala 6 mesecev. Saj hitro mine, bolje malo počakat. :metulj:
AlenkaIST -> kdaj (5.8.2005 11:58:18)
Kak mesec je fino počakat, ni pa nujno. Moja G je rekla, da bi lahko tudi takoj!
bebika -> kdaj (5.8.2005 12:12:18)
Jest bi na tvojem mestu počakala, da se telo privadi nazaj, da se ti menstruacija uredi. Če boš lahko počakala raje počakaj, Tifol pa kr pridno jemli vsak dan. lp
mala važička -> kdaj (5.8.2005 12:18:09)
jaz sem tud rekla da bom en mesec počakala da potem pa začneva. Drugač mi je pa tud ginekologinja rekla da ni potrebno čakati ker se telo že po parih dneh sčisti. Uspelo nama je pa v četrte tko da sva dejansko 3 mesece počakala.
lp
Anonimen -> kdaj (5.8.2005 14:16:35)
Čakalo naj bi se en mesec oz. dokler se ti ne uredi ciklus. Po KT imaš stanjšano sluznico, zato je itak manj verjetnosti, da bi se plod obdržal. Se pa to zelo hitro odebeli nazaj.
Ni razloga za cakanje. Jaz sem zanosila po drugem mesecu po prenehanju jemanja KT - oz. ko enkrat nisva pazila. Si nisem niti priblizno mislila, da nama bo tako kmalu uspelo :bravo: in naju je pravzaprav malo presenetilo. Po nacrtih bi morala biti junijka 2006 in ne januarcica :)-:)-:)-