|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj???
18.3.2005 10:08:46   
urši*
...so se vaši malčki prvič kopali z vami v bani???
js si to ful želim, pa me res zanima kako je s tem, tako , da izkušene pišite!!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj???
18.3.2005 10:10:28   
lidia
Jaz trdim, da lahko takoj, ko popek to dopušča, sam voda mora biti ustrezno temperirana.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj???
18.3.2005 10:11:49   
HuAnita
Misliš v kadi? Z mano že, ko je bila stara 2m, pa potem 3x, ko smo bili v Portorožu, zdaj pa že nekaj časa ne, pa bo treba, ker je odkrila, kako zanimivo je, če pljuska vodo po dnevni sobi.
Jo kar v naročje vzamem, pa se tuširava, že prej nalijem vode, ati pa pomaga tuširati...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj???
18.3.2005 10:18:57   
Anonimen
A res? Jaz pa sem se ji v banji pridružila samo 1x, pa je bilo tako nerodno potem ven lest in naju brisat in sušit in oblačit, da ne prakticiram več.

Zdaj pa, ko bomo imeli novo kopalnico s talnim ogrevanjem, bom gotovo lažje to izvedla... če se bo še hotela kopat z mamo :zmeden:

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj???
18.3.2005 10:19:24   
Petra P.
Ni panike - popek mora biti o.k., pa ti ne smeš več imeti čišče. To je kar pomembno. Se je pa naš z atijem kopal že takoj, ko je bil popek v redu.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj???
18.3.2005 10:30:39   
BARBARA R.
Če me spomin ne vara nekje pri šestih mesecih. Je bolo po kuhinji preveč mokro in sva se kar v veliko banjo preselili. Res so pravi užitki pri skupnem kopanju.

:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj???
18.3.2005 11:33:29   
puncica
Še nikol, pač se mi ne da, pa še mrzlo je pri nas preveč, sploh v kopalnici.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj???
18.3.2005 21:48:13   
Pikabu
Nekje pri treh mesececih, ko smo se preselili iz njene banjice v veliko. Je naša prevelika banja, da bi samo njo noter kopala, tako da je nujno, da gre nekdo z njo v vodo, da jo lažje umijeva. Potem pa še sama uživava v fredovem obroču. Jo dava v obroč, ta čas se sama uredim, potem pa še njo, ko se navliča preganjati za igračami po banji.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?