kdaj??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

urši* -> kdaj??? (18.3.2005 10:08:46)

...so se vaši malčki prvič kopali z vami v bani???
js si to ful želim, pa me res zanima kako je s tem, tako , da izkušene pišite!!:sloncek:

lidia -> kdaj??? (18.3.2005 10:10:28)

Jaz trdim, da lahko takoj, ko popek to dopušča, sam voda mora biti ustrezno temperirana.

HuAnita -> kdaj??? (18.3.2005 10:11:49)

Misliš v kadi? Z mano že, ko je bila stara 2m, pa potem 3x, ko smo bili v Portorožu, zdaj pa že nekaj časa ne, pa bo treba, ker je odkrila, kako zanimivo je, če pljuska vodo po dnevni sobi.
Jo kar v naročje vzamem, pa se tuširava, že prej nalijem vode, ati pa pomaga tuširati...

Anonimen -> kdaj??? (18.3.2005 10:18:57)

A res? Jaz pa sem se ji v banji pridružila samo 1x, pa je bilo tako nerodno potem ven lest in naju brisat in sušit in oblačit, da ne prakticiram več.

Zdaj pa, ko bomo imeli novo kopalnico s talnim ogrevanjem, bom gotovo lažje to izvedla... če se bo še hotela kopat z mamo :zmeden:

Petra P. -> kdaj??? (18.3.2005 10:19:24)

Ni panike - popek mora biti o.k., pa ti ne smeš več imeti čišče. To je kar pomembno. Se je pa naš z atijem kopal že takoj, ko je bil popek v redu.

BARBARA R. -> kdaj??? (18.3.2005 10:30:39)

Če me spomin ne vara nekje pri šestih mesecih. Je bolo po kuhinji preveč mokro in sva se kar v veliko banjo preselili. Res so pravi užitki pri skupnem kopanju.

:muca:

puncica -> kdaj??? (18.3.2005 11:33:29)

Še nikol, pač se mi ne da, pa še mrzlo je pri nas preveč, sploh v kopalnici.

Pikabu -> kdaj??? (18.3.2005 21:48:13)

Nekje pri treh mesececih, ko smo se preselili iz njene banjice v veliko. Je naša prevelika banja, da bi samo njo noter kopala, tako da je nujno, da gre nekdo z njo v vodo, da jo lažje umijeva. Potem pa še sama uživava v fredovem obroču. Jo dava v obroč, ta čas se sama uredim, potem pa še njo, ko se navliča preganjati za igračami po banji.

Stran: [1]