Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 4.1.2009 12:00:10
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz pijem pravo kavo in jem čokolado že odkar sem prišla iz P, pa nisem opazila kakih odstopanj med dnevi ko jo popijem in ko je ne.
|
|
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 4.1.2009 12:57:30
|
|
|
|
Hope2
|
Sprva nisem jedla nič čokolade in ne pila kave. Kave še zdaj ne pijem, kdaj pa kdaj brezkofeinsko, temno čokolado pa v zadnjih dneh pojem mal več. Malček ravno te dni spi več čez dan kot prej. Ampak za tole ni najbrž kriva čokolada
|
|
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 4.1.2009 20:33:58
|
|
|
|
meeryana
|
Zdravo, sem kofetarka in sem kavo pila od prvega dne po porodu (ampak ne toliko kot običajno, največ 2 na dan) in sem čokoholik, tako da tudi čokolado jem normalno. Polno dojim in Ela normalno spi. Nikoli ni imela težav zaradi tega.
|
|
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 4.1.2009 20:44:07
|
|
|
|
zmajaz
|
No jaz sem pa pri naši opazila, da jo po kavi, čokoladi in mleku zvija. En večer sem pojedla cel kup Merci čokoladic in je bil naslednji dan cel dan jok. Potem sem rekla, da se bom probala par dni izogibat kave, čokolade in mleka - ker sem nekje prebrala, da je dokazano, da po teh treh zadevah dojenčke rado zvija (seveda pa ne vseh) – in te dni potem ni bilo sledu o kakem zvijanju ali krčih, tako da sem potem te tri zadeve kar za par mesecev ukinila in smo ves čas imeli mir.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.1.2009 20:45:26 >
|
|
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 5.1.2009 9:00:36
|
|
|
|
simin
|
jaz sem pila brezkofeinsko kavo, čokolado sem pa jedla ves čas, pa ne malo... pri našem je blo ok., brez posledic in zvijanja.
|
|
|
|
RE: kava, čokolada in dojenje 7.1.2009 16:46:50
|
|
|
|
poli*
|
Ja, pravijo, da jih lahko po čokoladi zvija. Ko sem prišla iz p, sem pojedla ogromno čokolade , krčke je imela, pa ne vem, če zaradi čokolade. Sedaj je skoraj ne jem več (me je minilo ), pa ima prav tako kakšen dan krčke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?