kava, čokolada in dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


mamaemem -> kava, čokolada in dojenje (4.1.2009 11:45:43)

Pozdravljene,

polno dojim in dnevno popijem eno vrečko capuccina Jacobs. Mislite da to kaj vpliva na spanje dvomesečnega dojenčka? Kaj pa čokolada?

Hvala za odgovore in lep dan želim!




AnciM -> RE: kava, čokolada in dojenje (4.1.2009 12:00:10)

Jaz pijem pravo kavo in jem čokolado že odkar sem prišla iz P, pa nisem opazila kakih odstopanj med dnevi ko jo popijem in ko je ne.




Hope2 -> RE: kava, čokolada in dojenje (4.1.2009 12:57:30)

Sprva nisem jedla nič čokolade in ne pila kave. Kave še zdaj ne pijem, kdaj pa kdaj brezkofeinsko, temno čokolado pa v zadnjih dneh pojem mal več. Malček ravno te dni spi več čez dan kot prej. Ampak za tole ni najbrž kriva čokolada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




meeryana -> RE: kava, čokolada in dojenje (4.1.2009 20:33:58)

Zdravo,

sem kofetarka in sem kavo pila od prvega dne po porodu (ampak ne toliko kot običajno, največ 2 na dan) in sem čokoholik, tako da tudi čokolado jem normalno. Polno dojim in Ela normalno spi. Nikoli ni imela težav zaradi tega.




zmajaz -> RE: kava, čokolada in dojenje (4.1.2009 20:44:07)

No jaz sem pa pri naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  opazila, da jo po kavi, čokoladi in mleku zvija. En večer sem pojedla cel kup Merci čokoladic in je bil naslednji dan cel dan jok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Potem sem rekla, da se bom probala par dni izogibat kave, čokolade in mleka - ker sem nekje prebrala, da je dokazano, da po teh treh zadevah dojenčke rado zvija (seveda pa ne vseh) – in te dni potem ni bilo sledu o kakem zvijanju ali krčih, tako da sem potem te tri zadeve kar za par mesecev ukinila in smo ves čas imeli mir.





simin -> RE: kava, čokolada in dojenje (5.1.2009 9:00:36)

jaz sem pila brezkofeinsko kavo, čokolado sem pa jedla ves čas, pa ne malo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
pri našem je blo ok., brez posledic in zvijanja.




poli* -> RE: kava, čokolada in dojenje (7.1.2009 16:46:50)

Ja, pravijo, da jih lahko po čokoladi zvija.
Ko sem prišla iz p, sem pojedla ogromno čokolade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], krčke je imela, pa ne vem, če zaradi čokolade. Sedaj je skoraj ne jem več (me je minilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), pa ima prav tako kakšen dan krčke.




caligula -> RE: kava, čokolada in dojenje (8.1.2009 22:11:30)

jaz pojem ogromno sladkobe in popijem najmanj tri kave na dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
pa ni nekih hudih krčkov. samo napenjanje zarad vetrov pa še to občasno.




Stran: [1]