|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero vzmetnico kupiti?
10.10.2007 16:42:52   
klepetka
nameravala sem kupiti dormeo ,pa sem že od kar nekaj ljudi slišala,da je baje dokazano da precej seva.me je kar nekako minilo, da bi šla v nakup le tega.Amapk katereag pa naj potem ?Kaj mislite ,katera ležišča so še vredu?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero vzmetnico kupiti?
10.10.2007 16:44:34   
Šaki
enako sprašujem

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 16:45:06   
žigolino
Ka seva?Daj razloži,prosim!Midva jo imava pravkar novo od dormea.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 16:46:44   
klepetka
pojma nimam  kaj naj bi sevalo.Da pa te potolažim,jo imava tud midva že ,sam zdaj moram kupiti še en jogi za hčerko.Tak oda sem res v dilemi kaj naj.Če ni spet to kakšna konkurenca.Ker jaz na dormeu spim kot angelček

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2007 16:47:37   
melanija
Moji dve punci imata obe Dormeo. Prvič slišim da seva!?
Druga varjanta je potem Meblo Jogi. Za te sem slišala tudi pohvale, a kaj ko prepozno ko smo že kupili druge.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 16:48:19   
dory
jst mam dormeo...super zadovoljna...razen z dostavamiuser posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 16:53:18   
žigolino
jst mam dormeo...super zadovoljna...razen z dostavami
Ja to pa jaz tudi vem,če bi še enkrat naročila,bi jih vsak dan klicala.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 17:24:44   
sayuri
No, ko boste pogruntale, aktero vzmetnico je najbolje kupiti, povejte user posted image . jst tud kupujem za ta malega....

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2007 17:45:24   
pikecpokec
Midva sva naročila dormeo, in so me glih dans klicali da dobimo v petek, pa da bojo še kake pol ure prej poklicali da bom ziher doma. aja, naročila sva pa v začetku oktobra.
tko da ti povem v soboto, kok sva spala. da bi sevalo user posted image to pa prvič čujem

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2007 18:36:57   
Sibil_
Dormeo se kupi v Intešparih, Mercatojih itd. in ni treba čakat dostave.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2007 18:52:12   
tascha
Mi2 imamva nove Meblo jogije in morm rečt, da so super. Pač ima Meblo neko tradicijo in že par let nazaj sva tavečjemu kupila Meblovega, pa je res super.user posted image Tko da, sem za Meblo.user posted image Pa še cena se mi ni zdela gromozanska - 410 EUR za oba s prevozom.

Z Dormeom pa je tako - sem slišala dobre in slabe strani in izkušnje, da pa seva pa prvič slišim.user posted image   Baje , dareo zadržuje vlago  da je imel folk mokro pod posteljo.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2007 20:41:03   
Laubica
Tudi jaz sem za Meblo,sva si prvo midva kupila prejšni teden pa še sinu -spimo kot angelčkiuser posted image
Saj imajo svojo stran pa poglejte kaj vas zanima -jaz nisem želela lateksa ker moraš zračit in poleti se potiš in podobno imamo -hospital super od Mebla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2007 21:25:44   
blustar
Midva imava Meblovo Antistress in sva zadovoljna. Kupovala sva na pohištvenem sejmu na Gospodarcu in sva se ustavla pri precej prodajalcih in se zanimala, pa se potem odločila za to. V ožjem izboru je bila še ena od podjetja Slovenska postelja (se ne spomnim, zakaj se potem nisva odločila za to,ampak ni bil nek pomemben razlog, bolj z dostavo povezan, se mi zdi).

Drugače se pa spomnim, da je prodajalec omenjal, da so te "pene", kot je Dormeo sicer v redu, moraš jo pa imeti na taki podlagi, da je malo vzmetena, sicer pride trda.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2007 21:28:18   
N _ B
Meblo Hospital user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2007 10:22:05   
darjatimci
Tudi mi smo imeli Dormeo,ki pa ga je prerastel.Naš fantič je prej bolje spal,kot zdaj na navadnem jogiju,tako,da za naprej razmišljam spet o Dormeu.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2007 12:53:41   
ElaM
Naša punca spi na Dormeu. In, da naj bi seval prvič slišim, v bistvu ne vem kaj bi sploh lahko sevalo.

:)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2007 12:59:50   
klepetka
no tako ,odločitev je padal.Kljub vseem morebitnim user posted image sevanjem ,sva se vseeno odločila za dormeo.Ker če ga ne bi imela sprobanega ,potem bi verjetn ores dvomila da je to -to .Sem ga naročila ,dostavljen bo drug petek-upam da res

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2007 13:02:08   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

no tako ,odločitev je padal.Kljub vseem morebitnim user posted image sevanjem ,sva se vseeno odločila za dormeo.Ker če ga ne bi imela sprobanega ,potem bi verjetn ores dvomila da je to -to .Sem ga naročila ,dostavljen bo drug petek-upam da res

no jest sem dones dobila manjkajoc del narocila...zgleda so al v skladiscu pjanci ali pa tko zbegani...tisti,ki pa reklamacije urejajo so pa fer in flexibilni,tko da mal vec tezis pa je v enem dnevu reseno...cakam sam,da mi pridejo po ene oddeje,ki so mi jih prevec prpelal :)..tle pa niso dosledni :)

dormeo je kar ok odlocitev....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.10.2007 21:50:56   
Moyca_
midva imava dormeo in je ok

Kaj pa bi naj sevalo? Prvič čujemuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2007 13:40:00   
Sheba
Midva imama tudi dormeo in sva zelo zadovoljna.

Seva pa verjetno marsikaj v vsakem stanovanju in niti ne vemo...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2007 20:44:22   
Dadi
MOj ima tudi dormeo in je z njim zadovoljen, jaz pa tudi...Men je prav zakon na tem spat....Samo zaenkrat ga še nimam....Meni je predvsem pomembno tudi da je jogi lahek, ker sovražim težke jogije preoblačit.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Sheba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2007 20:55:19   
bumerang
Pravkar iščem vzmetnico za otroško posteljo ampak vzmetnico ne hokus-pokus peno, in sem našla tole. Verjetno se nanaša na omenjeno sevanje Dormea:

Pošiljam vam pismo o vzmetnici DORMEO in Vas prosim, da ga objavite na svoji spletni strani.  
DORMEO   IN  MEBLO  AKTUAL BIO VZMETNICA 
Mislim, da je prav, da si ljudje med seboj izmenjamo informacije, zato sem se odločila, da napišem svojo izkušnjo glede nakupa vzmetnice. 
Naročila sem vzmetnico DORMEO. Že prvo noč spanja na novi vzmetnici so se začele težave: ponoči sem se zbujala, prste sem imela otečene, v nekaj naslednjih dnevih so me začele boleti ledvice. V  hrbtenici so nastajale vedno večje bolečine, utrujenost se je povečevala. 
Odločila sem se, da jo vrnem.  
Da bi se prepričala, če je moja odločitev pravilna, pri vsej tej poplavi reklam o kakovosti raznih izdelkov,  sem prosila gospoda A.S. Gorenca, da opravi BIOkibernetske meritve in ugotovi, kaj je vzrok za nastale probleme.  
Merilni podatki, ki jih je opravil g. Gorenc po slovenski merilni metodi G-ALFA so potrdili moj sum, da je z vzmetnico nekaj hudo narobe ne pa z mano in mojim zdravjem. 
Ugotovil je, da vsebuje vzmetnica DORMEO maksimalno škodljive BIOenergije in da zaradi svoje oblike in oblike blazine, ki sem jo dobila kot poklon pri nakupu, seva tudi maksimalno škodljive BIOenergije 12. stopnje po BIOkibernetski lestvici, to je L384 oz 100% maksimalne vrednosti. 
Po njegovem nasvetu sem najprej odstranila poklonjeno blazino. Vzmetnico DORMEO pa je g. Gorenc BK predelal tako, da je s pomočjo nove slovenske BIOtehnologije G-ALFA odstranil iz vzmetnice vse škodljive BIOenergije in vpisal zdravilne BIOenergije, kot je to dopuščal material iz katerega je narejena. V vzmetnico je lahko vpisal le 5. stopnjo po BIOkibernetski lestvici. To je BIOenergije BK nivoja E0. 
Do dneva, ko so prišli po vzmetnico, sem še vedno spala na njej. Po BK sanaciji vzmetnice DORMEO nisem imela več zatečenih rok, bolečine v ledvicah so počasi zginile, vendar pa me je še vedno bolela hrbtenica  /vzmetnica  Dormeo je tudi zelo trda/ Zato sem se odločila, da vzmetnico DORMEO vrnem.  
Moram povedati, da se je dobavitelj zelo poslovno obnašal. Takoj je vzmetnico odpeljal in vrnil denar. 
Po nasvetu gospoda Gorenca sem se odločila za vzmetnico MEBLO AKTUAL BIO. Vzmetnica je manj trda v primerjavi z vzmetnico Dormeo.  
Po nekaj dneh spanja na novi vzmetnici me je nehala boleti hrbtenica. Imela pa sem zopet zatečene roke, ledvice pa  me niso bolele. Kljub zatečenim rokam je bilo spanje veliko boljše.  
Ponovno sem prosila g. Gorenca, da ugotovi BIOkibernetsko stanje tudi MEBLO AKTUAL BIO vzmetnice. 
Gospod Gorenc je opravil BIOkibernetsko sanacijo vzmetnice MEBLO AKTUAL BIO in ugotovil njeno vrhunsko kakovost z vidika BIOtehnologije G-ALFA. 
V vzmetnico MEBLO AKTUAL BIO je lahko vpisal maksimalne zdravilne BIOenergije, to je 12. stopnjo po BIOkibernetski lestvici.  
Spanje na BIOkibernetsko urejeni vzmetnici po slovenski metodi G-ALFA je zdaj čudovito. Spim trdno, nimam otečenih rok, brez bolečin v hrbtenici  in zjutraj se zbudim spočita, kljub  manj uram spanja, kot sem jih do zdaj potrebovala.
S spoštovanjem ........
Naslov avtorice je v uredništvu.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.10.2007 19:54:34   
Kristjan
Zanimivo in vredno premislka user posted image

Imam pa dve vprašanji:
- kakšmo ležišče je po vaše primerneje kupit otroku iz latexa ali z vzmetmi (glede na to, da so otroci sorazmerno lahki in da je življenjska doba ležišč cca 10 let potem je pa dobro tako ali tako zamenjat),

- tisti, ki spite na dormeu oziroma ste ga kupili za otroke - kako spite (spijo otroci) na počitnicah, pri babicah, v varstvu,... kjer ni dormeo ležišča (slišal sem namreč, da so veliki problemi s spanjem na drugem ležišču, ko se enkrat navadiš dormea) - kakšne so vaše izkušnje.

Lp  user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.11.2007 10:45:36   
LoCa
user posted image kaj je zdej to sevanje? js že več let spim na dormeu in dobro spim. edino zdej, ko imam novo postlo in nov dormeo (zarad drugih dimenzij) se mi porajajo vprašanja če je sploh rpavi zame. se ne zbudim več kot ptiček user posted image . zato me zanima, če je kdo stestiral dormeo memory 2+12, ker piše da je malček bolj mehek in bolj za ljudi k spijo na boku al trebuhu (se mi zdi da sem to jaz).
a pol če reklamiraš dobip  dnar nazaj al kako? al pa dodaš za drug jogi? plus, ta text me je kr malo butnu.

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.