bumerang -> RE: katero vzmetnico kupiti? (15.10.2007 20:55:19)
|
Pravkar iščem vzmetnico za otroško posteljo ampak vzmetnico ne hokus-pokus peno, in sem našla tole. Verjetno se nanaša na omenjeno sevanje Dormea: Pošiljam vam pismo o vzmetnici DORMEO in Vas prosim, da ga objavite na svoji spletni strani. DORMEO IN MEBLO AKTUAL BIO VZMETNICA Mislim, da je prav, da si ljudje med seboj izmenjamo informacije, zato sem se odločila, da napišem svojo izkušnjo glede nakupa vzmetnice. Naročila sem vzmetnico DORMEO. Že prvo noč spanja na novi vzmetnici so se začele težave: ponoči sem se zbujala, prste sem imela otečene, v nekaj naslednjih dnevih so me začele boleti ledvice. V hrbtenici so nastajale vedno večje bolečine, utrujenost se je povečevala. Odločila sem se, da jo vrnem. Da bi se prepričala, če je moja odločitev pravilna, pri vsej tej poplavi reklam o kakovosti raznih izdelkov, sem prosila gospoda A.S. Gorenca, da opravi BIOkibernetske meritve in ugotovi, kaj je vzrok za nastale probleme. Merilni podatki, ki jih je opravil g. Gorenc po slovenski merilni metodi G-ALFA so potrdili moj sum, da je z vzmetnico nekaj hudo narobe ne pa z mano in mojim zdravjem. Ugotovil je, da vsebuje vzmetnica DORMEO maksimalno škodljive BIOenergije in da zaradi svoje oblike in oblike blazine, ki sem jo dobila kot poklon pri nakupu, seva tudi maksimalno škodljive BIOenergije 12. stopnje po BIOkibernetski lestvici, to je L384 oz 100% maksimalne vrednosti. Po njegovem nasvetu sem najprej odstranila poklonjeno blazino. Vzmetnico DORMEO pa je g. Gorenc BK predelal tako, da je s pomočjo nove slovenske BIOtehnologije G-ALFA odstranil iz vzmetnice vse škodljive BIOenergije in vpisal zdravilne BIOenergije, kot je to dopuščal material iz katerega je narejena. V vzmetnico je lahko vpisal le 5. stopnjo po BIOkibernetski lestvici. To je BIOenergije BK nivoja E0. Do dneva, ko so prišli po vzmetnico, sem še vedno spala na njej. Po BK sanaciji vzmetnice DORMEO nisem imela več zatečenih rok, bolečine v ledvicah so počasi zginile, vendar pa me je še vedno bolela hrbtenica /vzmetnica Dormeo je tudi zelo trda/ Zato sem se odločila, da vzmetnico DORMEO vrnem. Moram povedati, da se je dobavitelj zelo poslovno obnašal. Takoj je vzmetnico odpeljal in vrnil denar. Po nasvetu gospoda Gorenca sem se odločila za vzmetnico MEBLO AKTUAL BIO. Vzmetnica je manj trda v primerjavi z vzmetnico Dormeo. Po nekaj dneh spanja na novi vzmetnici me je nehala boleti hrbtenica. Imela pa sem zopet zatečene roke, ledvice pa me niso bolele. Kljub zatečenim rokam je bilo spanje veliko boljše. Ponovno sem prosila g. Gorenca, da ugotovi BIOkibernetsko stanje tudi MEBLO AKTUAL BIO vzmetnice. Gospod Gorenc je opravil BIOkibernetsko sanacijo vzmetnice MEBLO AKTUAL BIO in ugotovil njeno vrhunsko kakovost z vidika BIOtehnologije G-ALFA. V vzmetnico MEBLO AKTUAL BIO je lahko vpisal maksimalne zdravilne BIOenergije, to je 12. stopnjo po BIOkibernetski lestvici. Spanje na BIOkibernetsko urejeni vzmetnici po slovenski metodi G-ALFA je zdaj čudovito. Spim trdno, nimam otečenih rok, brez bolečin v hrbtenici in zjutraj se zbudim spočita, kljub manj uram spanja, kot sem jih do zdaj potrebovala. S spoštovanjem ........ Naslov avtorice je v uredništvu.
|
|
|
|