Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 9:45:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* da bo zanimiva in poučna?? Vseh dojenčkov in takih stvari se je naveličala, zdaj bi ji pa rada kupila za rojstni dan igračo, kjer bi se z skozi igro že kaj naučila (abeceda, številke). Pa nimam pojma kaj?? Pa ne no
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 9:46:55
|
|
|
|
melanija
|
Moja pupa ima sestavljanko, kjer sestavljaš ime živali, pa mladiče in starše skupaj daješ. Moja pa je najobolj zadovoljna če ji kupimo kakšno revijo za reševanje, pa knjigice z nalepkami in nalogami za reševanje. Pa hama perlice. Druge igrače sploh ne palijo pri njej.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 10:09:30
|
|
|
|
Olivija
|
Naša bo konec avgusta stara 3 leta in trenutno so najbolj aktualni Playmobil in konji.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 14:25:24
|
|
|
|
k1
|
naša je dobila mali vedi računalnik - ga uporablja, najbolj pa je bila vesela trampolina (premer 1m) in ga še vedno rasturava.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 15:45:31
|
|
|
|
Maxica
|
Kaj pa kakšne puzzle? Spomin? Kakšno tako didaktično igro morda.
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 20:26:18
|
|
|
|
jakaracman
|
Naša ima rad puzzle in pa hišico leseno v dva nadstropja z malo družino.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 19.8.2008 8:10:10
|
|
|
|
*alja*
|
Sem hodla včeraj mal po trgovinah in sem ji kupla tablo, dvostransko, na eni strani za pisat z barvami, na drugi pa z flomastri in magnetki. Pa nisem mislila da bi jo naučila že abecedo, ampak neko igro kjer bi razmišljala.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?