|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero gospodinjsko opravilo....
9.8.2005 9:56:21   
india
vam diši najbolj:bravo: in katero najmanj:grrr:?
Sem ravno prej pomislila, kako mi gre na živce nepomita posoda od večerje, pa dokler se ne spravim je pomt sem slabe volje....a to je to,kar prav sovražim v gospodinjstvu - pomivanje in pospravljanje piskrov.
Najraje pa čistim kopalnico, pa tudi pri pomivanju oken mi ni hudega.
Za likanje in sesanje imam itak pomočnice,ki se kar stepejo katera bo to počela, hitro pa pobegnejo,ko je treba pomest in pomit tla v kuhinji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 9:58:43   
baguSka
po pravic :zmeden: nobeno prou preveč :ups:

če se pa res moram opredelit, pa ojoj ko mečm umazane
cunje v stroj in ga užgem pa mam pol eno uro mer 8)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 10:03:59   
Anonimen
Če povem po pravici...sem sita že vsega.
pospravljanja cel dan pa kuhanja pa umazane posode,čeprav imam pomivalni jo je potrebno poplahnit in v stroj zložit,pa pol spet pospravit po omarah...pa komaj to nardiš je že spet gora posode od večerje za pranje prpravljena:(Metla je postala moja sovražnica.Skorja cel dan pometam,sem že rekla,da si jo bom na rit prvezala pa za sabo vlekla.
Najhuje je pa likanje to sovražim.perilo v stroj dat pa obesit in pobrat še kar gre ampak likat..jok brate to pa ne:grrr:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 10:05:07   
*zvezdica*
najbolj sovražim brisanje prahu in čiščenje banje, lijaka...v kopalnica...ajaaa pa najhujš mi je štedilnik čistit...groooza k morm drgnt če se mi kej zažge ..fuuuj!
Še kar rada pa sesam, pa tud posode mi ni panike pomit...pa rada perem in obešam perilo!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 10:05:42   
baguSka
neva če likanje tok sovražiš, pa samo lepo poravnaš, zložiš v omaro in je kot novo ;) res preverjeno in storjeno, le v redkih primerih še primem za likalnik in zdej je že kr dooooouuuuuug od tega - ne spounem se kdaj ;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 10:06:02   
Udb
Hmm...se strinjam, da bi morali gospodinjska dela ukiniti!! ;)

Drugače je pa najhuje likanje in pomivanje posode, najraje imam pa sesanje.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 10:06:29   
Pajaca
Ja najlepš je vse v stroj zbasat in prtisnt tist knof da stroj pere.

Najtežji mi je pa kuhat.... ojoj pa kaj bi skuhala pa kaj ne bi, pa kako se to skuha...... dobr da to moj tko z užitkom dela.

Peglanje pa ni problema, sam da je dobr film na tv.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 10:07:01   
darjatimci
Po pravici tudi jaz v moji gospodinjski karieri nobeno več,no najraje,da moj gospod pomije posodo,najbolj sovražim,če ostane posoda od žvečer nepomita.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 10:09:33   
Jančika_
:bravo: pucanje kopalnice :bravo:
:grrr: pucanje šporheta :grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 10:10:15   
Anonimen
Ja saj prakticiram Baguska,nekaj robe ne likam.
je pa gora službenih srajc moževih med šolskim letom uniforme moje najmlajše hčere,pa na kile majčk z kratkimi rokavi.
Sem gledala mojo svakinjo,ta lika prav vse od spodnjih gat do nogavic.(frotirastih)Rjuhe(jaz že ne)
Brisače(včasih)
Sedaj gledam da kupim čim več garderobe ki jo ni potrebno likat;)

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2005 10:12:38   
nenni
Likanje bljak, bljak, bljak

Drgač mi pa ni težko pospravljat, v bistvu kar uživam v tem, da imam sproti vse narejeno. Tut posodo mi ni težko pomit, no ampak za 2 je itak ni veliko.

Likanje pa bljak, bljak, bljak.
Bljak.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2005 10:13:37   
india
Jančika, a sva medve v žlahti???:)-:)-:)-:)-
Neva, ja od kod pa je padla ta tvoja svakinja, ki štumfe pegla?? Pri mojih stonogah se mi total zmeša!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2005 10:13:51   
Anonimen
Jančika men je za pucanje šporgeta priskočil na pomoč en prav super pripomoček.Mastro lindo razmaščevalec:bravo:pošpricam par minut počakam(tud zažgano)in z gobico podrsam in je čisto.
Kopalnico pa tud z Mastro lindom pošpricam z gobico podrsam in hopla je spucana(pa še splaknem,pa tuš kabino_steklo z posebno tekočino pošpricam,da se za nekaj časa kapljice ne poznajo)

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2005 10:16:31   
Anonimen
Ah Miška pri moji svakinji doma je vse tip top.
Vse na svojem mestu,nikjer nobene reči odveč.
kosila in večerje so kot,daješ v restavraciji,pogrinjek.pravi kozarci,no kot v najfinejši restavraciji.
Vse je tako pospravljeno,kot da nihče ne živi v hiši:zmeden2:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2005 10:18:00   
niki5
Jaz se pa kar z nevo strinjam :zmeden2:

Če bi hotel imeti lepo stanovanje bi moral ves čas čistiti.. ali pa biti sam :zmeden2:

Zakaj umazanega perila nikoli ni konec! Ko že vse operem, se spet najde nekje kakšen kup :grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2005 10:18:03   
*zvezdica*
jaz sem obupala nad tuš kabino....špricam z vsemi možnimi čistili, pa nič ne gre dol :zmeden:...tisti ogabni črni flekci so....kako naj se jih znebim?????

Sem namreč v najemniškem stanovanju in je to že blo tko :grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2005 10:18:07   
Anonimen
Najraje kuham.:bravo:

Ne maram pa pospravljat kuhinje :grrr:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2005 10:20:01   
nikitta
žaluzije je prava muka čistit (balkonske), drgač pa imam rada, da se zbudim in da je okrog mene vse čisto, kar se občasno tudi zgodi!

Rada likam, ker mi diši, a nimam cajta za to. Ma, ko se spravim stanovanje pucat, pol si res prištimam, in ne ločim kaj mi je kaj boljš ali slabš...

Dobra glasba, šalca kave in NE MOTI!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2005 10:22:00   
india
Joj,Neva, a ta tvoja svakinja sploh ve kaj je življenje?
Nekako tako je pri moji teti, s tem, da ona skrbi le za sebe in strica, če slučajno pazi vnuka, starega leto dni, mora biti mali čisto pri miru in bog ne daj da ima malo ppopackan bodi...takoj ga preobleče.
Ne vem, pri meni bi ena gospodinjska pomočnica kar imela delo :bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.8.2005 10:23:04   
Anonimen
Zvezdica..zdej ne vem,če imajo to čistilo tud pri nas.
Je proti plesni na bazi varekine.Jaz ga kupujem v italiji:Mangia Muffa.
No saj je še precej drugih podobnih izdelkov za odpravljanje plesni,Pošpricaš počakaš si pomagaš z gobico poplakneš...prav vse pa ne gre čist stran na žalost.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2005 10:27:47   
baguSka
NAJBL UČINKOVIT ZA ODSTRANJEVANJE ČRNEGA - VODNEGA KAMNA JE, DA TA LESENO KUHOVNICO PREREŽEŠ NA POL OZ JO ZRAVNAŠ DA JE RAVNA IN TAKO DRGNEŠ PO PLOŠČICAH DOKLER FLEKI DOBESEDNO NE ODPADEJO!!! Čist res. Najprej pa mau namočiš v kakšnem čistilu in je zadeva rešena!!! Preverjeno.;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.8.2005 10:27:58   
Anonimen
Miška tako poznam že odkar sem pri familiji.
Čistoča in red na prvam mestu.
Imam pa prijateljico,ki ji je podobna,tako da vsakokrat ko pridem od njih domov se mi zdi moja bajta štala,pa čeprav nonstop skačem z metlo in krpo naokoli.
Je pa res,da če jipridejo tej moji prjatlci slučajno obiski z majnimi otroci znori,ker vidi vse na glavo postavljeno:zmeden2:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.8.2005 10:29:25   
Anonimen
js mam pa napade lenobe in napade pospravlanja. kadar mam napad lenobe mam lahko svinjarije do kolen pa posode čez celo huhno pa grem sam mem, kadar mam pa napad pospravljanja me pa najmanjša malenkost zmoti in že drgnem :) isto peglanje. sovražim peglat, in ponavad nabiram kup 2 al pa clo 3 tedne dokler ne zmanjka kuhinjskih cun pol pa dobim popadek in ob kakem filmu peglam tut 3 al pa 4 ure al pa več :) pr ns je dost srajc in tistih se ne da kr v omaro obesit na žalost :)

drgač pa najbl fuj je sesanje (to dela možek) in pa pomivanje kopalnice
najraj pa cune v stroj nabašem pa prat dam pa pol sušit v sušilca. :)

lp, lara

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.8.2005 10:30:06   
baguSka
Tud jst sm predn sm postala gorenjka likala dobesedno čist VSE, tud štumfe, pa so se mi gorenjcki tok nasmejal k so me vidl, da sploh ne primem več za likalnik.:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.8.2005 10:31:12   
baguSka
Ja jst mam to srečo da nimam srajc za likat.:bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?