|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri G v Leonišču - nujno
24.7.2006 14:47:26   
anadejka
Moja prjatlca bi rada zamenjala svojo ginekologinjo ki jo ima v svojem kraju.Rada bi šla v Leonišče,ker je pač Lj. najbližja.Zdej pa ne ve h kateremu ginekologu oz.ginekologinji bi šla?
Jest bi ji predlagala dr.Drobniča ker je ta pač moj G in se mi zdi uredu.Kateri pa so še drugi G v leonišču?Koga bi ji ve predlagale.
Se pa prijateljica trudi na otročičku že skoraj dve leti.Med tem je bila na HSG,kjer so ji rekl da ima zamašene jajcevode.Njena G ji je v nedogled dajala recepte za Klomifen,pa ni nobenega rezultata.
Torej kateri G so v Leonišču?
jest zdej na pamet vem za dr.Pinter,Tomaževič,...pol mi pa že zmanka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri G v Leonišču - nujno
24.7.2006 14:51:13   
Linda25
Jaz sem pri prof. dr. Tomaževiču. Je res expert za moje pojme. Tudi dr. Zorn je dober.
Po želji.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 14:57:21   
tinaaja
mislim, da so vsi dobri.. Šajina, Gersak, Cvjeticanin, Antolič, Pusenjak... Mislim, da je pa itak odvisno, kdo ima fraj.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 16:35:21   
emaa
Jaz sem mela kontakt z Ribičevo (mi je bla super), pa Drobničem, majo pa kar nekaj dobrih v leonišču. Če je problem pri njej naj gre ali k Ribičevi, Tomaževiču.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 22:47:41   
A-N-J-A
Moj je Vogler

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 7:46:41   
anadejka
Res najlepša hvala vsem,podatke sem ji posredovala naprej,zdej pa upam,da se bo dobr odločila in da bo tudi ona bližje svojemu cilju.

LP

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?