anadejka -> kateri G v Leonišču - nujno (24.7.2006 14:47:26)
Moja prjatlca bi rada zamenjala svojo ginekologinjo ki jo ima v svojem kraju.Rada bi šla v Leonišče,ker je pač Lj. najbližja.Zdej pa ne ve h kateremu ginekologu oz.ginekologinji bi šla? Jest bi ji predlagala dr.Drobniča ker je ta pač moj G in se mi zdi uredu.Kateri pa so še drugi G v leonišču?Koga bi ji ve predlagale. Se pa prijateljica trudi na otročičku že skoraj dve leti.Med tem je bila na HSG,kjer so ji rekl da ima zamašene jajcevode.Njena G ji je v nedogled dajala recepte za Klomifen,pa ni nobenega rezultata. Torej kateri G so v Leonišču? jest zdej na pamet vem za dr.Pinter,Tomaževič,...pol mi pa že zmanka.
Linda25 -> RE: kateri G v Leonišču - nujno (24.7.2006 14:51:13)
Jaz sem pri prof. dr. Tomaževiču. Je res expert za moje pojme. Tudi dr. Zorn je dober. Po želji.
tinaaja -> RE: kateri G v Leonišču - nujno (24.7.2006 14:57:21)
mislim, da so vsi dobri.. Šajina, Gersak, Cvjeticanin, Antolič, Pusenjak... Mislim, da je pa itak odvisno, kdo ima fraj.
emaa -> RE: kateri G v Leonišču - nujno (24.7.2006 16:35:21)
Jaz sem mela kontakt z Ribičevo (mi je bla super), pa Drobničem, majo pa kar nekaj dobrih v leonišču. Če je problem pri njej naj gre ali k Ribičevi, Tomaževiču.
A-N-J-A -> RE: kateri G v Leonišču - nujno (24.7.2006 22:47:41)
Moj je Vogler
anadejka -> RE: kateri G v Leonišču - nujno (25.7.2006 7:46:41)
Res najlepša hvala vsem,podatke sem ji posredovala naprej,zdej pa upam,da se bo dobr odločila in da bo tudi ona bližje svojemu cilju.