|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri čokoladni preliv
21.11.2014 10:27:14   
mini86
je najboljši da bi ga dala čez mafine, gor kakšne okraske..

predvsem bi rada da se lepo namaže in potem lepo strdi..

zdj mam eno čokolado doma k je zelo gosta in se nikakor ni hola lepo strdit na mafinu..
a je treba to čokolado k jo topit zmešat s čim..mleko, voda, maslo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri čokoladni preliv
21.11.2014 10:37:14   
Hope2
nam najboljsi preliv je 100g cokolade in 100ml smetane. lep sijoc, lepo se maze in lepo strdi (ni pretrdi za rezanje npr torte in ne premehek-sticky)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri čokoladni preliv
22.11.2014 12:17:21   
Adelina
Hope, a ta s smetano se ti lepo strdi, da lahko ješ pecivo z roko? Jaz sem ga enkrat delala, pa je ostal pacast, da nisi mogel lepo jest, za pecivo, ki se ga je z vilico pa je tudi meni super, ker ni preveč trd.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri čokoladni preliv
22.11.2014 13:56:29   
mateyka
jaz dam mešanico olja in mleka, da se mi lepo strdi. samo ne dam 1:1, dam več čokolade - recimo 2/3 čokolade na vse dodatke.
lahko pa tudi kupiš pripravljeno kuverturo, ki se samo pogreje in nanese.
http://www.manner.at/sl/kuvertura-z-mlecno-cokolado

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?