Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 15:32:49
|
|
|
|
zvesta
|
www.24ur.com www.gmail.com bloge, ki jih imam polinkane na svojem blogu ringaraja med,over.net - oglasi maminačvekalnica - oglasi spletkomat facebook
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 15:52:28
|
|
|
|
matejchy
|
facebook, netlog, rtvslo, gmail, obvezno vsaki dan
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 15:57:40
|
|
|
|
Blueberry
|
Ringaraja, gmail, netlog, izklop.com, spletna stran fax-a, pa še mogoče kaj bi se našlo.
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 18:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo RR.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 18:27:47
|
|
|
|
Korina1
|
Dnevno: 24ur.com, podarimo.si, alter, mojblink. tedensko: netlog RR včasih vsak dan, včasih pa ga ne pogledam po ves teden
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 18:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Gmail, Delo, Hofer akcije, sluzbeni mail, Ikea, Youtube.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:27:14
|
|
|
|
ZARA
|
A spet nasvet?
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:32:59
|
|
|
|
Freycha
|
kar se mailov tiče: gmail email službeni mail hotmail kar se forumov tiče: RR motosvet še en forum MON (zelo občasno) ostalo: Facebook Netlog (mogoče 1x na teden) stran faksa MSN Skype 24ur večer portal javne uprave finance finančne portale To je recimo na tedenski bazi. Verjetno je še kaj, pa se ne spomnem....
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:34:44
|
|
|
|
ZARA
|
Freša, a ti se hecaš? Kako se vam da?
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:37:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Poleg RR še mojpes.net in mama.si Dnevno prečekiram novice na yahoo.co.uk in pa mail na gmailu in yahooju. Občasno spremljam borzne indekse in pa tečajno listo valut Delo in Finance preberem doma, ker imam še vedno rada, da je 'časopis v roki'. Seveda pa skype in pa msn. Netlogov, facebookov in tega ne prebiram več, oziroma me je 'začetna navdušenost' minila.
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:39:56
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako se vam da? To se tudi jaz sprašujem. Pismo pa to je skoraj kot služba + nadure.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:51:05
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako se vam da? To se tudi jaz sprašujem. Pismo pa to je skoraj kot služba + nadure. ja no, sej od tega je full službeno obveznih strani..... predvsem RR
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:53:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Freša, a ti se hecaš? Kako se vam da? da se že da....samo od kje toliko časa
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:54:28
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako se vam da? To se tudi jaz sprašujem. Pismo pa to je skoraj kot služba + nadure. ja no, sej od tega je full službeno obveznih strani..... predvsem RR Ja, nič se bo treba v službo spravit, da bom imela čas po netu brkljat.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:57:46
|
|
|
|
Ribica **
|
Forum, RR pogledam vsak dan, ampak sem manj gor kot na prvem, vsak dan preverim maile, gmaila ne cekiram vsak dan, ker imam 3 maile, bloge (pasji + tisti, ki jih redno spremljam), obcasno pesjanar.si. Aja, vsak dan gledam Arso, trenutno skoraj vsak dan tudi www.promotur.org in snezni telefon. Obcasno se MON in Mama, ampak prvega samo oglase, drugega sluzbeno
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 19:58:15
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A spet nasvet? Ja, zarči, dolgčas mi je, pa že cel teden sem bolna in sitna. MOgoče bi mi kakšna spletna stran bila zabavna. Sicer ob navadnih dneh nimam glih cajta zanje, pa jih ne poznam tolk.
< Sporočilo je popravil Gina -- 2.1.2009 20:01:06 >
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 20:00:10
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Freša, a ti se hecaš? Kako se vam da? da se že da....samo od kje toliko časa jaz sem nekje med 8. do 9,5. ur v službi..... tam je ogroooommmnnooo časa... dete mi gre pa ob 19h že spat in potem imam spet ogrooommnoo časa. No, zdej ne več, ker študiram na daljavo, ampak se da vse v službenem času urediti
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 20:00:33
|
|
|
|
Freycha
|
aja, pozabila sem omeniti še bloge
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 20:02:00
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha aja, pozabila sem omeniti še bloge Keri blogi so ti pa fajn?
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 20:11:57
|
|
|
|
Freycha
|
moj recimo .... pa še par njih
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
10-dnevno vremensko napoved 24 ur Gmail Hotmail
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:19:31
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. 10-dnevno vremensko napoved 24 ur Gmail Hotmail Saj sem rekla, da malo rabiš..Iiiiiiiiiii
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?