Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Meta. 10-dnevno vremensko napoved 24 ur Gmail Hotmail Saj sem rekla, da malo rabiš..Iiiiiiiiiii A če te pošljem v šupak, boš vedela, na kaj se nanaša?
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:26:02
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Meta. 10-dnevno vremensko napoved 24 ur Gmail Hotmail Saj sem rekla, da malo rabiš..Iiiiiiiiiii A če te pošljem v šupak, boš vedela, na kaj se nanaša? Ne, vseeno ti samo pošlji, jaz te imam še vedno rada.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo moment, mi glih prihaja... No evo, samo zate
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:27:31
|
|
|
|
ssevin
|
Čakaj, čakaj zdaj malo a ti misliš da jaz ne vem kaj in kje je šupak? cccccc..
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:28:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Samo moment, mi glih prihaja... No evo, samo zate kiss kiss, zdaj pa dovolj.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:28:46
|
|
|
|
Volga
|
A ste ve pederke al kaj je zdaj?
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:30:22
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga A ste ve pederke al kaj je zdaj? Jaz ne vem, Meta. je začela s šupkom, tja me je poslala namreč in pol mi je še dala rožo za zraven. Verjetno,da si jo v šupak porinem
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:31:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga A ste ve pederke al kaj je zdaj? Jaz ne vem, Meta. je začela s šupkom, tja me je poslala namreč in pol mi je še dala rožo za zraven. Verjetno,da si jo v šupak porinem No, potem bi znale bit pederke. Pa saj to ni nič takega, če se odkrije in prizna.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:33:09
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga A ste ve pederke al kaj je zdaj? Jaz ne vem, Meta. je začela s šupkom, tja me je poslala namreč in pol mi je še dala rožo za zraven. Verjetno,da si jo v šupak porinem No, potem bi znale bit pederke. Pa saj to ni nič takega, če se odkrije in prizna. Ja, saj zdaj smo kul, vse ok. A ti bi tudi bila ali si že slučajno?
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ja, saj zdaj smo kul, vse ok. A ti bi tudi bila ali si že slučajno? Kako pa to izgleda, če si?
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A bom potem zdej celo leto pederka, Volga? Ti mi zveniš kot ekspert za taka vprašanja.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:36:17
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ja, saj zdaj smo kul, vse ok. A ti bi tudi bila ali si že slučajno? Kako pa to izgleda, če si? Ja isto kot pa če nisi, pač še rožo imaš zraven.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:36:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A bom potem zdej celo leto pederka, Volga? Ne, ne bo celo leto tako, v maju pride boljši del leta. Tako da takrat ne boš več rabila bit pederka. zdaj pa če si, pa tudi nič zato. Saj mora biti prav v redu.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Na katerih spletnih straneh najraje surfate? Poleg RR-ja seveda . Raje klepetate na forumih, ali spremljate kaj je novega po dnevnih novicah ali kaj čisto tretjega, recimo šopingirate al pa raziskujete modo, dizajn, kaj vem kaj še vse...? Aja, no, Gina, oprosti, ker smo ti pokakale temo, ampak nič zato, saj je bila čisto ista že par dni nazaj
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A bom potem zdej celo leto pederka, Volga? Ne, ne bo celo leto tako, v maju pride boljši del leta. Tako da takrat ne boš več rabila bit pederka. zdaj pa če si, pa tudi nič zato. Saj mora biti prav v redu. U, ssevin, takrat ti bom lahko poslala še več rož!
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:38:39
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A bom potem zdej celo leto pederka, Volga? Ne, ne bo celo leto tako, v maju pride boljši del leta. Tako da takrat ne boš več rabila bit pederka. zdaj pa če si, pa tudi nič zato. Saj mora biti prav v redu. U, ssevin, takrat ti bom lahko poslala še več rož! Komaj takrat? Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 2.1.2009 21:56:00
|
|
|
|
Gina
|
Meta, to se pa jaz čisto nič ne sekiram, če kdo serje po temi. Je čist zabavno. A praviš da je bila taka tema že par dni nazaj? Nič ne vem. Zgleda da sem premalo na rr. Samo drugje me pa tudi ni kaj dosti. Na 24.ur malo, pa na vrtnarskih straneh malo, pa na mailu seveda, potem se pa skoraj že neha...
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 3.1.2009 11:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dan pogledam RR in dnevnik, čez cel teden berem članke v spletni sobotni prilogi in objektivu, služben mail, domač mail ter spletne strani dobaviteljev (obvestila, novosti in kdaj spet nameravajo nadgradit grafični program, da vnaprej vem, kdaj se bo program sesul in bom morala spet klicat v Italijo ter jim dopovedovat, da je z našo grafično kartico vse OK, ima pa probleme njihov računalničar ). Občasno pogledam še na MON ter tuje pohištvene forume in spletne strani, ki se navezujejo na pohištvo. Drugo pa po potrebi.
|
|
|
|
RE: katere spletne strani obiskujete 3.1.2009 14:21:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Meta, to se pa jaz čisto nič ne sekiram, če kdo serje po temi. Je čist zabavno. Meni tudi. Povsod počepnem, če se le da.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?