Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 8:19:34
|
|
|
|
Mikec
|
Tudi jaz se ti pridruzujem in si prav gotovo ne zelim :hudicek:... Torej za naju in se vse ostale ki si je ne zelijo in jo seveda tudi ne bodo dobile...:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: V napad:modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 8:25:52
|
|
|
|
mujcek
|
Jaz imam pa zadnje dni neke čudne sluzaste koščke v sebi :)-, pa si ne vem razlagat kaj je to! Danes je 30 dan in je ne čakam jutri; mogoče bo pa ta mesec spet več zamujala. Sicer pa imam precej boleče prsi in vsaka kost me boli, tako da če misli priti, naj pride po hitrem postopku :) Najhuje pa je to, da v zadnjem tednu sploh ne morem spati, pa vedno ko se bolj pretegnem me zaboli sp. del trebuha; ne vem ali je možno, da bi bil vzrok za to stres v službi??????
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 8:31:07
|
|
|
|
Skye
|
jaz je ne čakam...jutri...oziroma v soboto. Ampak imam kar močen PMS, tako da slabo kaže:( :miska::miska::miska::miska::miska: za vse, ki je ne čakate....da je tud ne boste dočakale;)
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 9:36:37
|
|
|
|
dadica
|
Punce prvič po več kot 2 letih komaj čakam da pride,nisem je imela od 29.12 in čakam da se pojavai da grem v postopek inseminacije. pride naj 6 aprila tako da jo vse rajši k meni pošljite vas pa naj na miru pusti:)-:)- lp dadica
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 9:46:36
|
|
|
|
Vilma
|
Tudi jaz jo pričakujem v soboto 2.4. Imam pa močan PMS sindrom. Zgleda da bomo šli z aprilom v novi boj...
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 9:47:28
|
|
|
|
Žan Luka
|
Jaz je tud najmanj nisem čakala, pa se je :hudicek: pojavla po 18 mesecih! Obupno je vse bolelo:(. Ampak zdaj pa s polno paro na :roza::modri::roza::modri: Lp :sloncek:
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 9:57:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem šele konec z M, bom pa pesti stiskala za vas, ki je ne čakate, da je nebo in tudi zate Dadica, da bi se prikazala, ker si jo želiš. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: LP, Tinka
|
|
|
|
katera ne čaka....grdobe....? 31.3.2005 11:25:32
|
|
|
|
zana21
|
Dadica jez ti jo posljem 6.4,ker hocem da se poslovi za 9 mesecev. Ostalim pa polno +++++++++:roza::modri::roza::modri: in :rozica: :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?