katera ne čaka....grdobe....? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sonček76 -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 8:14:32)

Hojla!
jst je ne čakam:hudicek:...dans oz. jutri....sicer me že vse nekaj matra, kakor da bo prišla glih zdaj, ampak kakega izcedka pa nimam še prav nič....kot ponavadi kake 2-3 dni pred:hudicek:

....hahah.....pa dejmo upat!!:bravo::angel::bravo:

pozdravček in vsem po vrsti :modri:roza:

Mikec -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 8:19:34)

Tudi jaz se ti pridruzujem in si prav gotovo ne zelim :hudicek:... Torej za naju in se vse ostale ki si je ne zelijo in jo seveda tudi ne bodo dobile...:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

V napad:modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:

mujcek -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 8:25:52)

Jaz imam pa zadnje dni neke čudne sluzaste koščke v sebi :)-, pa si ne vem razlagat kaj je to!

Danes je 30 dan in je ne čakam jutri; mogoče bo pa ta mesec spet več zamujala.
Sicer pa imam precej boleče prsi in vsaka kost me boli, tako da če misli priti, naj pride po hitrem postopku :)
Najhuje pa je to, da v zadnjem tednu sploh ne morem spati, pa vedno ko se bolj pretegnem me zaboli sp. del trebuha; ne vem ali je možno, da bi bil vzrok za to stres v službi??????

Skye -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 8:31:07)

jaz je ne čakam...jutri...oziroma v soboto. Ampak imam kar močen PMS, tako da slabo kaže:(

:miska::miska::miska::miska::miska:
za vse, ki je ne čakate....da je tud ne boste dočakale;)

dadica -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 9:36:37)

Punce prvič po več kot 2 letih komaj čakam da pride,nisem je imela od 29.12 in čakam da se pojavai da grem v postopek inseminacije.
pride naj 6 aprila tako da jo vse rajši k meni pošljite vas pa naj na miru pusti:)-:)-

lp dadica

Vilma -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 9:46:36)

Tudi jaz jo pričakujem v soboto 2.4.
Imam pa močan PMS sindrom.
Zgleda da bomo šli z aprilom v novi boj...

Žan Luka -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 9:47:28)

Jaz je tud najmanj nisem čakala, pa se je :hudicek: pojavla po 18 mesecih! Obupno je vse bolelo:(. Ampak zdaj pa s polno paro na :roza::modri::roza::modri:
Lp :sloncek:

tinkamiška -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 9:57:23)

Jst sem šele konec z M, bom pa pesti stiskala za vas, ki je ne čakate, da je nebo in tudi zate Dadica, da bi se prikazala, ker si jo želiš.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP,
Tinka

zana21 -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 11:25:32)

Dadica jez ti jo posljem 6.4,ker hocem da se poslovi za 9 mesecev.
Ostalim pa polno +++++++++:roza::modri::roza::modri: in :rozica:
:bravo:

zana21 -> katera ne čaka....grdobe....? (31.3.2005 11:27:03)

Dadica sele zdaj sem vidla da jo moras dobit ti tudi 6.4.Mogoce bi res lahko zamenjale?:zmeden2:

Stran: [1]