|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katalog od ikee
9.8.2008 15:16:12   
naja78
lep pozdrav.
ker nemško ne obvlada pri nas nihče,niti na strani od ikee nekaj ne deluje,bi vas prosila,če mi lahko pomagate kako se naroči katalog od IKEE.
in pa kako iz ljubljane do nje,kaj je s prevozom pohištva,imajo pohištvo na zalogi,govorijo mogoče tudi slovensko????

sem gledala otroške sobice,noro lušne.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katalog od ikee
9.8.2008 17:38:38   
Taši*
Katalog si lahko greš iskat na Šmartinsko cesto v stavbo, na kateri je velika reklama za Ikeo. Vidim, da si iz LJ. Poti do gor se mi ne da razlagat zdajle, slovensko še nisem slišala nobenga govorit, se pa v "srbohrvaščini" vse da zmenit, ker jih veliko tam gor dela.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2008 20:34:59   
Naja31
Kataloga ne moreš naročiti preko spletne strani, lahko ga greš iskati v Ikeeino zastpostvo v Lj na Šmartinski, samo ne vem kdaj dobijo novega. V katalogu imaš tudi narisano kje je Ikea v Grazu ali pa si na njihovi spletni strani poglej. Greš čez mejni prehod Šentilj. Je full lahko za najti.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2008 21:41:03   
ZmajTolovaj
Tudi angleško znajo, če ti je kaj lažje. Robo ti lahko dostavijo domov, samo za ceno nisem ziher, mislim da je nek procent od nabavljenega.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2008 22:19:09   
ČebelicaMaja
Na Šmartinski 100 dvigneš katalog, noter imaš A4 list in gor vse informacije v zvezi s prevozom- računajo procent +50€ za Lj, oz. največ mislim da 170€ do 3T.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 22:29:14   
naja78
hvala punce.
ste mi pomagale.user posted image
v ponedeljek grem v akcijo.ful bi šla že zdej v ikeo,pa me je strah gužve zaradi dopustov-na cesti!!gremo sept.v akcijo.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 23:14:30   
Teychi
Pr Ikei na Šmartinski je na vratih obvestilo, da bodo novi katalogi na voljo od 18.08.08, tako da se ti mogoče splača malo počakat.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2008 23:39:02   
frutka_
lep pozdrav. LP Ttudi tebi
ker nemško ne obvlada pri nas nihče,niti na strani od ikee nekaj ne deluje,bi vas prosila,če mi lahko pomagate kako se naroči katalog od IKEE.
in pa kako iz ljubljane do nje,kaj je s prevozom pohištva,imajo pohištvo na zalogi,govorijo mogoče tudi slovensko???? Iz LJ do Gradca prideš čez mejni prehod Šentilj. Greš ravno do Gradca in na prvem rondoju zaviješ desno. Nato na prvem nadvozu spet zaviješ desno na nadvoz in si tam. Parkiraš. Govorijo, nemško ,angleško, slovensko, hrvaško. Jaz sem naletela na vse. Ampak, če ti nemško ne gre se zmeniš angleško, to ni problem. Prevoze imajo urejene tudi v SLO. Zalogo preveriš s klikom na okence kjer piše "verfugbarkeit prufen".

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2008 0:10:57   
Nogavica
Nov katalog si lahko ogledaš tudi TUKAJ

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2008 22:01:14   
naja78
čer.
ful,hvala.super punce.
grem v akcijo.
na ze,ljevidu smo pa glrdali,res je tako lahko vse desno ......pa verjetno moraš vinjeto v šentilju kupit za avstrijo.user posted image uno,za 1x.

jest bi šla kar jutri,pa sem po dopustu na šihtu.uf

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?