katalog od ikee (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

naja78 -> katalog od ikee (9.8.2008 15:16:12)

lep pozdrav.
ker nemško ne obvlada pri nas nihče,niti na strani od ikee nekaj ne deluje,bi vas prosila,če mi lahko pomagate kako se naroči katalog od IKEE.
in pa kako iz ljubljane do nje,kaj je s prevozom pohištva,imajo pohištvo na zalogi,govorijo mogoče tudi slovensko????

sem gledala otroške sobice,noro lušne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Taši* -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 17:38:38)

Katalog si lahko greš iskat na Šmartinsko cesto v stavbo, na kateri je velika reklama za Ikeo. Vidim, da si iz LJ. Poti do gor se mi ne da razlagat zdajle, slovensko še nisem slišala nobenga govorit, se pa v "srbohrvaščini" vse da zmenit, ker jih veliko tam gor dela.

Naja31 -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 20:34:59)

Kataloga ne moreš naročiti preko spletne strani, lahko ga greš iskati v Ikeeino zastpostvo v Lj na Šmartinski, samo ne vem kdaj dobijo novega. V katalogu imaš tudi narisano kje je Ikea v Grazu ali pa si na njihovi spletni strani poglej. Greš čez mejni prehod Šentilj. Je full lahko za najti.

ZmajTolovaj -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 21:41:03)

Tudi angleško znajo, če ti je kaj lažje. Robo ti lahko dostavijo domov, samo za ceno nisem ziher, mislim da je nek procent od nabavljenega.

ČebelicaMaja -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 22:19:09)

Na Šmartinski 100 dvigneš katalog, noter imaš A4 list in gor vse informacije v zvezi s prevozom- računajo procent +50€ za Lj, oz. največ mislim da 170€ do 3T.

naja78 -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 22:29:14)

hvala punce.
ste mi pomagale.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
v ponedeljek grem v akcijo.ful bi šla že zdej v ikeo,pa me je strah gužve zaradi dopustov-na cesti!!gremo sept.v akcijo.

Teychi -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 23:14:30)

Pr Ikei na Šmartinski je na vratih obvestilo, da bodo novi katalogi na voljo od 18.08.08, tako da se ti mogoče splača malo počakat.

frutka_ -> RE: katalog od ikee (9.8.2008 23:39:02)

lep pozdrav. LP Ttudi tebi
ker nemško ne obvlada pri nas nihče,niti na strani od ikee nekaj ne deluje,bi vas prosila,če mi lahko pomagate kako se naroči katalog od IKEE.
in pa kako iz ljubljane do nje,kaj je s prevozom pohištva,imajo pohištvo na zalogi,govorijo mogoče tudi slovensko???? Iz LJ do Gradca prideš čez mejni prehod Šentilj. Greš ravno do Gradca in na prvem rondoju zaviješ desno. Nato na prvem nadvozu spet zaviješ desno na nadvoz in si tam. Parkiraš. Govorijo, nemško ,angleško, slovensko, hrvaško. Jaz sem naletela na vse. Ampak, če ti nemško ne gre se zmeniš angleško, to ni problem. Prevoze imajo urejene tudi v SLO. Zalogo preveriš s klikom na okence kjer piše "verfugbarkeit prufen".

Nogavica -> RE: katalog od ikee (10.8.2008 0:10:57)

Nov katalog si lahko ogledaš tudi TUKAJ

naja78 -> RE: katalog od ikee (10.8.2008 22:01:14)

čer.
ful,hvala.super punce.
grem v akcijo.
na ze,ljevidu smo pa glrdali,res je tako lahko vse desno ......pa verjetno moraš vinjeto v šentilju kupit za avstrijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]uno,za 1x.

jest bi šla kar jutri,pa sem po dopustu na šihtu.uf

Stran: [1]