|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kanarci - kam?
10.1.2006 10:57:52   
Dashenka
Odločamo se za krajši dopust - teden toplih krajev. V najožjem izboru so se znašli kanarski otoki.

Zdaj pa se moramo le še odločit za konkreten otok.
Hotelski kompleksi nam niso všeč, zato iščemo manjše bungalovsko oz apartmajsko naselje, še najraje pa samostojno vilo. Ker bomo najeli avto, bližina morja in kraja ne igrata bistvene vloge.

Vesela bom kakršnegakoli nasveta - priporočila ali opozorila.

Hvala in LP
Dašenka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kanarci - kam?
10.1.2006 11:14:53   
maja_
Ne vem no, na Kanarskih ti trenutno, tam vsaj do konca aprila še ne bo kaj blazno toplo, seveda topleje kot tukaj, a daleč od kakega kopanja v morju. user posted image Najbližja in najcenejša destinacija iz Slo., če  želiš mal poležavat na plaži je Egipt Hurgada ali meni še ljubši Sharm. Ostalo je neprimerno dražje in veliko ur leta. No, tud v Egiptu je trenutno sicer 27,28 stopinj, a tam skoz piha tak bolj hladen veter, tako da temperature ne čutiš, v morju je voda prilično hladna, sam men to paše, bazenov v hotelih s 5* pa v veliki večini ne ogrevajo, tako da je voda  bazenu še hladnejša od tiste v morju (so izjeme, sam to se je potrebno prej zanimat, če imaš slučajno kakega malčka, ki bi čofotal). Jaz osebno rada grem v Egipt na dopust koncem februarja, na Kanarske pa maja. Sedaj je na Kanarskih fajn za športatuser posted image , če to iščeš, recimo za kolesarit. Vprašala si za lokacijo, jaz sem bila na Gran Canariji-tam je sedaj najtopleje, recimo do 18 stopinj, pa na Tenerifih, tam je hladneje, okrog 13 stopinj pa trenutno rado dežuje. Morje je pa tam tko, tko, no saj boš videla-vulkanske kamenine pa to.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2006 12:04:42   
Dashenka
Maja hvala za izčrpne inf.

Glede temperatur vem, da je zdaj tam bolj pomladansko, vendar nam ni cilj kopanje. Kratki rokavi in jopa ali pulover se mi treutno zdi skoraj idealno.

Tudi Egipt je bil v igri, vendar smo ga prestavili na drugo leto, ko bo pikica malo večja. Letos nam je namreč hotelska soba slabša varianta kot malo večji apartma z lastno kuhinjo.

Zanima me še kateri kraj oz. del G. Canarije priporočaš. Na vsak način bi se radi izognili velikim hotelskim kompleksom tipa all inclusive.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2006 14:15:40   
viv_
Dashenka - mi smo bili za 1. november na Malti (slikce v albumu) in je bilo luštno. Pa v enem tednu si lahko še precej ogledaš, ker so otočki majhni. Imeli smo apartma (http://www.gardenviewmalta.com/) - ni bil ne vem kakšen luksuz, ampak glavno nam je bilo to, da je spalnica ločena od ostalega prostora, pa da je mini kuhnjica. V kompleksu je tudi notranji bazen (takrat so ga ravno prenavljali). Trenutno je dol okrog 13 stopinj. Leteli smo pa z Dunaja.

Nam je bilo všeč!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 14:34:20   
Dashenka
Viv hvala.
Z možem sva bila na Malti pred sto leti. Jaz bi še šla, otok je lep, tudi za ogledat je še kaj ostalo, le mož pravi, da se mu je Malta priskutila za vse večne čase.
Spala sva v turističnem kraju kraju blizu Valette.
Mož se spomni le ne najbolj udobnega hotela v katerem se je trlo angleških mladcev, ter popoldansih redukcij vode v hotelskih sobah.
No, jaz se spomnim le to, da je enkrat ni bilo vode, ko sva se prepotena vrnila s celodnevnega prevažanja po otoku, angleški mladci so pa povsod;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2006 14:50:09   
borovnicka
oj!

bili smo na tenerifih. vščec nam je bilo odkrivanje, razlika med severnim in južnim delom, El Teide,... stanovali smo sicer v El Medanu na jugu, a resnično uživali na izletih.

lp

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2006 16:00:54   
Anonimen
Midva sva bila lansko leto ob te času na tenerifih.Vreme je takšno kot pri nas spomladi. Lahko, da je toplo za sončiti se, lahko pa da rabiš jakno. Midva sva imela smolo. 2 dni je bilo lepo, nato pa je non stop pršilo. Je pa fajn za sprehode in odkrivanje otoka.
Na kanarski je ta čas bolj hladno, bolj piha in nimaš toliko znamenitosti.

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2006 17:56:07   
TKM
Zelo lepa mivknata plaža je na Fuertoventuri- južni del-Jandija, kilometerske mivke, je pa cel otok majhen in je zato ""kjerkoli biti" dobro izhodišče za pojhakovanje po otoku, ki je zelo zanimiv-pokrajinsko, sicer pa so vsi kanarci bolj ali manj pusti za moj okus.   No na Fuerti se lepo prelivata vulkanski svet z apnenčastim (belo-črno) je pa tudi kar nekaj sipin afriške mivke, , zanimiv botanični park (kaktusi in vse čudno rastlinje). Zelo podobno je tudi na Lanzarotu, le da tam ni teh neskončnih mivknatih sipin. Po moje pokrajinsko najbolj zanimv pa je res tenerife ker ma najvišji španski vrh, tuki pa še nisem bila. No ravno sedaj... 17.1. pa gremo mi na La palmo... pa bomo videli.... Upam da bo dobro lahko poročam če ne bo prepozno ko se vrnemo.

Lep pozdrav,
Tjaša

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2006 18:18:02   
Dashenka
Tjaša hvala. Za poročilo se vsekakor priporočam! Kot kaže, bomo morali zimsko gretje kosti premakniti v zgodnjo pomlad (user posted image službene obveznosti )

(odgovor članu TKM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2006 14:36:18   
ella2006
Še naše izkušnje z Kanarci. Prvič smo leteli na Gran Canarion ko je tamala imela 6 mesecev in čez eno leto potem spet na Gran Canario. Vedno potujemo v tople kraje za Božič. Predlani smo malo menjali destinacijo in zimovali v Egiptu - Hurgada, lani pa smo bili na Tenerifi - severni del. Še najbolj nam je bilo všeč na Tenerifi, moram pa omeniti da smo na Kanarskih decembra vedno imelo preko 20 stopinj in smo skoz bili v krtakih rokavih. Na Tenerifi je veliko je možnosti izletov, pohodništva in kolesarjenja pa narava mi je lepša kot pa na Gran Canariji.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2006 19:56:35   
pidji
S katerimi agencijami ste pa potovali user posted image in jih lahko priporočite.

lp

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?