maja_ -> RE: kanarci - kam? (10.1.2006 11:14:53)
|
Ne vem no, na Kanarskih ti trenutno, tam vsaj do konca aprila še ne bo kaj blazno toplo, seveda topleje kot tukaj, a daleč od kakega kopanja v morju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Najbližja in najcenejša destinacija iz Slo., če želiš mal poležavat na plaži je Egipt Hurgada ali meni še ljubši Sharm. Ostalo je neprimerno dražje in veliko ur leta. No, tud v Egiptu je trenutno sicer 27,28 stopinj, a tam skoz piha tak bolj hladen veter, tako da temperature ne čutiš, v morju je voda prilično hladna, sam men to paše, bazenov v hotelih s 5* pa v veliki večini ne ogrevajo, tako da je voda bazenu še hladnejša od tiste v morju (so izjeme, sam to se je potrebno prej zanimat, če imaš slučajno kakega malčka, ki bi čofotal). Jaz osebno rada grem v Egipt na dopust koncem februarja, na Kanarske pa maja. Sedaj je na Kanarskih fajn za športat[sm=sloncek.gif], če to iščeš, recimo za kolesarit. Vprašala si za lokacijo, jaz sem bila na Gran Canariji-tam je sedaj najtopleje, recimo do 18 stopinj, pa na Tenerifih, tam je hladneje, okrog 13 stopinj pa trenutno rado dežuje. Morje je pa tam tko, tko, no saj boš videla-vulkanske kamenine pa to.
|
|
|
|