Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 7:23:39
|
|
|
|
Nenya
|
Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 7:29:43
|
|
|
|
NATAŠI
|
mi smo bili lansko leto na morju - 12 dni v Vodicah, star je bil 7 mesecev je bilo zelo ok... odvisno je od tebe, koliko "kompliciraš"
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:38:38
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ... Se strinjam. Pa v bistvu je čisto vseeno kam greš, dokler sta vidva zadovoljna se tudi za otroka ni za bat. Se prilagajajo, veš. Mi smo bili lani z devetmesečnicu v kampu. Ji ni nič manjkalo, spala v šotoru na armafleksu, puzala po tleh,m edini problem je bil, da je vse dajala v usta.
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:46:32
|
|
|
|
maja1488
|
jaz sem bila s 6 mesečnico v čatežu v apartmaju. Imaš kar dosti za sprehajat, pa ful sem bila vesela, ker je v apartmaju posteljica za otroka in stolček za hranjenje. Gremo definitivno tudi letos, s tem, da bomo tatija s sabo vzele :) www.apartmaji-catez.si sem rezervirala
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:51:41
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem bila z dvema, takrat starima 4 mesece in 3 leta v Podčetrtku v aparthotelu Rosa. Bilo je super. Dopoldan smo šle na kakšen sprehod in izlet, popoldan pa na bazen.
|
|
RE: Terme Čatež 18.2.2008 20:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
A je bila katera v Termah Čatež z malimi dojenčki. Mene zanima kako je tam. To glede kopanja pa vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?