kam z 7. mesečnikom help (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

tropical -> kam z 7. mesečnikom help (12.2.2008 23:01:48)

Joj ne vem kam naj grem za 3 dni z 7. mesečnikom. Sprva smo mislili v Kranjsko goro - = KAM?, pol v kakšne toplice - = KATERE?. Nastanli bi se v apartmajih ali pa v hiškah joj pomagajte mi prosim.

Nenya -> RE: kam z 7. mesečnikom help (13.2.2008 7:23:39)

Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...

NATAŠI -> RE: kam z 7. mesečnikom help (13.2.2008 7:29:43)

mi smo bili lansko leto na morju - 12 dni v Vodicah, star je bil 7 mesecev je bilo zelo ok... odvisno je od tebe, koliko "kompliciraš"

muki1 -> RE: kam z 7. mesečnikom help (13.2.2008 8:38:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...

Se strinjam.
Pa v bistvu je čisto vseeno kam greš, dokler sta vidva zadovoljna se tudi za otroka ni za bat. Se prilagajajo, veš. Mi smo bili lani z devetmesečnicu v kampu. Ji ni nič manjkalo, spala v šotoru na armafleksu, puzala po tleh,m edini problem je bil, da je vse dajala v usta.

maja1488 -> RE: kam z 7. mesečnikom help (13.2.2008 8:46:32)

jaz sem bila s 6 mesečnico v čatežu v apartmaju. Imaš kar dosti za sprehajat, pa ful sem bila vesela, ker je v apartmaju posteljica za otroka in stolček za hranjenje. Gremo definitivno tudi letos, s tem, da bomo tatija s sabo vzele :)

www.apartmaji-catez.si sem rezervirala

viv_ -> RE: kam z 7. mesečnikom help (13.2.2008 8:51:41)

Jaz sem bila z dvema, takrat starima 4 mesece in 3 leta v Podčetrtku v aparthotelu Rosa. Bilo je super. Dopoldan smo šle na kakšen sprehod in izlet, popoldan pa na bazen.

Saskia02 -> RE: kam z 7. mesečnikom help (15.2.2008 8:43:45)

Bolj kot Kranjsko Goro ti priporočam Bled. V teh dneh (razen danes) je bilo na Bledu zelo lepo, račke in labodi so, vreme je bilo enkratno za sprehode. Za kopat je Golf hotel in Aqua-park v Bohinju. Pa kakšen dan greste na sneg v Kranjsko Goro (pol ure vožnje). Ker tam pa sedaj, ko ni snega nimaš kaj počet. Tudi sonce je na Bledu več kot uro odlje kot v Zgornjesavski dolini. In za 3 dni je Bled res primeren.

Anonimen -> RE: Terme Čatež (18.2.2008 20:47:20)

A je bila katera v Termah Čatež z malimi dojenčki. Mene zanima kako je tam. To glede kopanja pa vse. 

Stran: [1]