Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 14:31:52
|
|
|
|
barbaw
|
Naš :duda: kot že veste zamuja. Počnem stvari, ki naj bi sprožile porod (dvourni sprehod dolg kar nekaj km, čiščenenje stanovanja, avta, prenašanje ne prav lahkega orodja, hoja po stopnicah, seksanje, večkrat dnevno če je treba), ampak ne vem ali so lari fari, ali pa je moje telo tako pridno, da vse prenese, saj naš pikec sploh ne reagira.Še lažne popadke sem imela samo en dan, pa še to je 9 dni nazaj. Moj :love: je rekel, da sta se z :duda: zmenila, da bo prišel danes na svet, ker naju spremlja številka 22 že kar lep čas (2 ali 3 leta), ampak slabo kaže. Baje je naš pikec pozabil, kaj sta se z atijem zmenila. :)- Očitno se bom mogla načakat in hodit v porodnišnico na CTG vsakih nekaj dni. Kaj čmo. Sem pa na CTG-ju vidla nosečnico, ki je imal bolečino pa so jo poslali kar v porodno; kako sem ji zavidala. Nikamor se mi ni mudilo rodit, saj je moja nosečnost ena izmed najbolj želenih (nič težav), ampak želja po pestovanju :duda: me pa kar precej teži. Če je kje še katera, ki čaka, upam, da nam bo čimprej minilo. Pa lep sončen dan
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 14:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse kar ti lahko rečem je, da se nima smisla trudit z vsemi temi stvarmi, ker je vse lari fari. Vseeno pa upam, da boš čimprej dočakala in da bo vse ok. :rozica:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 14:58:27
|
|
|
|
Sara3
|
No, no, kar korajžno, sej dneva še ni konec. mogoče pa sta se zmenila z očijem, da vas bo ponoči vrgel iz postelje ;). Celo življenje pa tudi ne bo mogel bit v tvojem trebuščku. :)- Da bi čiprej zagledala svojega malčka in imela čimlažji porod :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:00:13
|
|
|
|
ZARA
|
Tocn tko kot prav alja,lari fari!!! Jst sem delala vse zivo pa sm sla 18 dni+ :((!!!
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:04:20
|
|
|
|
.ču
|
Jest sm mela pa dost trebuha:(in sm ga hotla že končn pestvat,sm šla pa kr rodit:)deset dni prej. Pa je blo.
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:07:00
|
|
|
|
ZARA
|
Sej res,ti si se sla kr narocit,ane Pikacu??? Vn mi dejte tole,al pa bom...al kaj ???
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:10:14
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala za lepe želje.
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:12:00
|
|
|
|
.ču
|
Ja,res:) Sm mela CTG,že ne vem v kero....pa še moj G.me je že en mesec priganjal JA KDAJ BOMO PA RODIL...poj je pa še babca na CTG-ju začela s tem,da bi pa že lahko šla rodit(sm bla tud odprta že tri prste,dobr da ga nism še kje usjala)no in sm rekla,OK-poj pa jutr:) Poj so pa hotl vedt zakaj jutr in sm rekla k mi je glih datum všeč:)smo bli 20.4.lani ta dan k sm rodila... Smešnce ta prave,ti povem:)-
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 15:29:49
|
|
|
|
ZARA
|
barbaw, verjamem da si nestrpna...ampak sej bos spoznala dete ob pravem casu!!! Lep porod ti zelim in seveda cimhitrejsi!! Pikacu ti mas 'muda',haha!!!Kr gres...
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 16:05:53
|
|
|
|
LENČKA
|
Jaz mam rok v ponedeljek,pa sem bila ta teden že dvakrat na CTG in amnio,pa kljub napovedim moje G. nč ne kaže da bo kaj. Prva nosečnost se je končala PDP+9dni,zdaj pa kaže,da bo ravno tako. Tud sem že probala vse,pa ne gre ven. Sem en prst odprta,lažni popadki in luščenje čepa že cel mesec,hodim kot slon,ponoči se obračam kot kak hrošč,v glavnem čist sem naveličana. Pa da ne omenjam nenehnih klicev: a mate že kaj,ja kdaj boste pa kupoval.... Me mika,da bi kako goro osvojila,pa bi mogoče kaj ratal,a kako bi me pol dol spravli? S helikopterjem? Pa nič zato,Barbaw,bova že dočakali:duda:,upam,da čimprej! Držim pesti za obe!:sloncek:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 16:29:11
|
|
|
|
Blink1
|
He he pike poke:bravo::bravo: Če detk noče, pol noče. To je tudi moja dokazala, ki je ostala noter 13 dni po roku. Ni šans da gre ven, pa delaj kaj češ:zmeden2::zmeden2: Jaz sem poskusila vse in ni nič delovalo. Samo čiči pa čaki:):) Še tukaj sem se tako pritoževala, da je bilo joj in mi je celo ena napisala, če mi je odveč bit noseča:zmeden::ups: Sem ji potem lepo razložila kako je...Me je pa že skrbelo kaj moja pika počne v trebuhu tako dolgo...Pa sem hotela da pride ven:) Ah, sej ven pa pride...še nobeden ni noter ostal.
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 17:06:10
|
|
|
|
atinav
|
Joj moj Tian:duda: tud ni hotel ven...sem bila že 15 dni čez rok. Tko da se strinjam s predhodnicami, da nič ne pomaga....tudi sama se vse probala:zmeden2:. Lep porod ti želim:angel:! papa
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 18:55:39
|
|
|
|
deily
|
Tudi jaz sem že krepko čez rok. Popadke sem imela še prejšnji teden, sedaj pa nič več:((. Čakam in čakam pa nič. Prijatelji me že zafrkavajo, če ne mislim rodit, vendar to ni odvisno od mene. Vse obrnem v hec. Upam, da bo tudi za nas, ki že tako nestrpno čakamo prišel čas in bomo kmalu videle svoje :duda:. Tolažim se, če ne prej pa 3.5., ko moram v porodnišnico. LP vsem :nosecka: Deily in :duda:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 19:05:34
|
|
|
|
al1*
|
Moj ta drugi je zamujal dva tedna. Nič ni pomagalo. Ne seks, ne hoja po stopnicah, iz porodnišnice sem 8 dni po roku šla domov peš (ene 3 km)- pa nič. Na koncu so mi porod sprožili z gelom. Mene so takrat tolažili, da je še vsak prilelzel ven:sloncek: Želim ti čim lažji porod
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 19:21:00
|
|
|
|
ivana25
|
Ojla! Mogoče bo pa kaj v nedeljo, ko bo polna luna? :duda: Pusti se presenetiti... jaz držim pesti zate! Sicer še nisem rodila, ampak mnoge bi ti verjetno rekle, da uživaj v miru, dokler še lahko in naredi kakšno stvar samo zase, za katero potem nekaj tednov ne boš imela časa... npr. pojdi k frizerju, na manikuro... malo se razvajaj in sprosti. Topel pozdravček vsem- mene tako zebe! :) Ivana
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 21:16:56
|
|
|
|
Blink1
|
Uuuu meni tudi polna luna ni pomagala. Rok 24.7., luna okoli 1.8., rodila 6.8.:love: No Deily...jaz bi morala 7.8. v porodnišnico, pa se je Neja le odločila priti ven. Je rekla, da nje pa že nihče ne bo silil:bravo:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 22:04:04
|
|
|
|
valči
|
:)-Ja pri meni pa je zgoraj našteto pripomoglo k porodu..Bila sem dva dni čez rok in sem si noro želela it rodit in sem vse živo počenjala,pa vsakem,ki je mimo prišel,težila,kako bi rada rodila:)- Pol se me je pa mala usmilila,si je mislila, mami tečna,še zblaznela boš od želje:ups: in je prišla med nas:duda:. Očitno nisi dovolj tečna,boš bolj umirjena mami;) Srečno,pa čimlažji porod:muca:
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 22.4.2005 23:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem počela vse možno. Piškotek pa nič. Je bila zima in je vedel, da je mrzlo. :)-:)-:)-:)-:)- 8 dan po PDP mi je G rekla, naj pridem naslednji dan (31.12.) rodit, jaz pa: :((:((:((:((. Se mi je zdel ful butast datum :ups::ups::ups::ups::ups::ups:. Pa sem rekla: Kaj pa pojutršnjem? Piškotek bo eno leto mlajši :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Pa je rekla, da je tudi v soboto ok. In tako sem v soboto ob 7.00 prišla v porodnišnico, vsa :sloncek::sloncek::sloncek:, ker sem bila takšna kot :sloncek:, pa so mi dali umetne popadke in potem smo spet čakali in čakali in čakali :((:((:((:((:((:((. Vse dokler nisem ob 18.20 šla na urgenten CR!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:. Ja, najprej so me namučili kot :hudicek:, potem pa :(. No, sedaj je naš korenjak star že 3 mesece in pol in vsi smo veseli.
|
|
|
|
kako zvabit dojenčka iz trebuha 23.4.2005 8:33:26
|
|
|
|
barbaw
|
Nekaj malega me že ščipa al kako bi to opisala. Mogoče bo pa luna malo pomagala. Babice pravijo, da imajo na polno luno polne roke dela. Vsaj vesela sem, da je naš :duda: še vedno tako živahen in vem, da je vse ok. Tako ali tako pa imam jutri kontrolo, če ne bo prej nič. Tašča mi je rekla, da bi tole ščipanje lahko bila predpriprava, saj imam tak občutek kot bi me hotelo šraufat, pa me ne. Nočem preveč upat, da ne bo kot prejšni teden, popadki - neboleči na 4 min, pol pa tema. Prej ali slej bo nekaj. Kot ste rekle, še noben ni not ostal. Lep sončen dan vsem, pa čeprav ni ravno topel. :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......