barbaw -> kako zvabit dojenčka iz trebuha (22.4.2005 14:31:52)
|
Naš :duda: kot že veste zamuja. Počnem stvari, ki naj bi sprožile porod (dvourni sprehod dolg kar nekaj km, čiščenenje stanovanja, avta, prenašanje ne prav lahkega orodja, hoja po stopnicah, seksanje, večkrat dnevno če je treba), ampak ne vem ali so lari fari, ali pa je moje telo tako pridno, da vse prenese, saj naš pikec sploh ne reagira.Še lažne popadke sem imela samo en dan, pa še to je 9 dni nazaj. Moj :love: je rekel, da sta se z :duda: zmenila, da bo prišel danes na svet, ker naju spremlja številka 22 že kar lep čas (2 ali 3 leta), ampak slabo kaže. Baje je naš pikec pozabil, kaj sta se z atijem zmenila. :)- Očitno se bom mogla načakat in hodit v porodnišnico na CTG vsakih nekaj dni. Kaj čmo. Sem pa na CTG-ju vidla nosečnico, ki je imal bolečino pa so jo poslali kar v porodno; kako sem ji zavidala. Nikamor se mi ni mudilo rodit, saj je moja nosečnost ena izmed najbolj želenih (nič težav), ampak želja po pestovanju :duda: me pa kar precej teži. Če je kje še katera, ki čaka, upam, da nam bo čimprej minilo. Pa lep sončen dan
|
|
|
|