|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako umiti glavo
20.10.2005 11:09:29   
Tinca7
Koko jim umivate glavo? Mi imamo namreč blazne probleme, saj se dere kot bi jo iz kože dajal. Vse ji namreč steče po obrazu, ker noče držat glavice nazaj, niti se ne pusti dat "ležat". nazadnje smo celo dobili vnetje ušes, ker ji seveda tudi tja vse teče, ker se tako premika in skače, da jih ne morem zaščititi.
Predloge punce!!! Danes si spet peremo glavo!user posted image !!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.10.2005 11:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako umiti glavo
20.10.2005 11:27:59   
BARBARA R.
Mi nismo nikoli imeli takšnih težav. Tako, da ti težko pametno svetujem. Morda ji ni prijeten položaj in bi poskusila z nastavkom za v banjico, ki je kot ležalnik user posted image  ? Prodajajo pa tudi "ščitnik" za na glavico, kot senčnik pred soncem. Sicer pa sva tudi pri nas bila pri kopanju kar nekaj mesecev oba.
Uparabljala sem spužvo iz državnega paketa in ni nikoli ne vem kako teklo.

user posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 11:48:44   
Lunca1
Jaz se kopam skupaj z njo in si jo dam v naročje, v bistvu ima glavo na mojih kolenih. Potem pa ji zmočim glavico in našamponiram in sperem z vodo iz bane ali tušem. V bistvu je v tem položaju precej poležana, pa nič ne protestira.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 12:51:36   
Tinca7
saj jo kopava oba skupaj; jaz v banji oči pa zunaj, ampak nič ne pomaga. Zdej je že tako velika in močna, da je ne morem zadržat v nekem položaju, če tega noče. Zadnjič je tako protestirala, da se je mooočno udarila z glavo v rob banjeuser posted image .  Aja stari smo 11 mesecev.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 12:59:41   
Annny
Glavo ji umivaj z gobico (spužvo), pa ji ne bo nič teklo po obrazu.
Lp

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 13:38:12   
Anonimen
aja že tko je stara..sem mislna da je še tista mala pupa k jo maš na sliki.
ja moji tut ni prov pretiran vesela če jo zalivam po obrazu, čeprov sama tko uživa v vodi da čofota da ji špriza tut po obrazu ampak to je vseen js je pa ne smem zalit. ampak kar e more se more...spiranje las pustim čist za na koncu in lepo vzamem tuš pa ji sperem..sej to je 2 sec. se dere ponavad ampak kva ji čem bo že prežvela. pol k je mem jo hit zamotim s kakimi igračkami pa je. pa obvezno ji vodo pol popivnam iz ušes z vatiranimi palčkami

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2005 14:16:47   
Tinca7
ja, smo bili malo leni, pa se nam ne da slikice zamenjat; bom uredilauser posted image user posted image .
Saj ji vedno očistim potem ušeska, ampak je šlo očitno nekaj vodice bolj notr. Kaj pa tisti ščitniki (izgleda kot kapa s šildom)? A ima to kaj učinka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2005 14:48:05   
Anonimen
js ga sploh ne kupim k vem da bi ga kuj iz glave odtrgala sam da bi ji ga hotla gor dat

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2005 20:09:15   
Anonimen
Jaz sem delala isto kot Lara. Saj tistih par sekund je pa tudi ne bo konec. Saj tako hitro pozabijo, čez sekundo je že vse v redu. Ponavadi je tako, da bolj kompliciraš, slabše je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?