kako umiti glavo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tinca7 -> kako umiti glavo (20.10.2005 11:09:29)

Koko jim umivate glavo? Mi imamo namreč blazne probleme, saj se dere kot bi jo iz kože dajal. Vse ji namreč steče po obrazu, ker noče držat glavice nazaj, niti se ne pusti dat "ležat". nazadnje smo celo dobili vnetje ušes, ker ji seveda tudi tja vse teče, ker se tako premika in skače, da jih ne morem zaščititi.
Predloge punce!!! Danes si spet peremo glavo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]!!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.10.2005 11:20:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

BARBARA R. -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 11:27:59)

Mi nismo nikoli imeli takšnih težav. Tako, da ti težko pametno svetujem. Morda ji ni prijeten položaj in bi poskusila z nastavkom za v banjico, ki je kot ležalnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ? Prodajajo pa tudi "ščitnik" za na glavico, kot senčnik pred soncem. Sicer pa sva tudi pri nas bila pri kopanju kar nekaj mesecev oba.
Uparabljala sem spužvo iz državnega paketa in ni nikoli ne vem kako teklo.

[sm=muca.gif]

Lunca1 -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 11:48:44)

Jaz se kopam skupaj z njo in si jo dam v naročje, v bistvu ima glavo na mojih kolenih. Potem pa ji zmočim glavico in našamponiram in sperem z vodo iz bane ali tušem. V bistvu je v tem položaju precej poležana, pa nič ne protestira.

Tinca7 -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 12:51:36)

saj jo kopava oba skupaj; jaz v banji oči pa zunaj, ampak nič ne pomaga. Zdej je že tako velika in močna, da je ne morem zadržat v nekem položaju, če tega noče. Zadnjič je tako protestirala, da se je mooočno udarila z glavo v rob banje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].  Aja stari smo 11 mesecev.

Annny -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 12:59:41)

Glavo ji umivaj z gobico (spužvo), pa ji ne bo nič teklo po obrazu.
Lp

Anonimen -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 13:38:12)

aja že tko je stara..sem mislna da je še tista mala pupa k jo maš na sliki.
ja moji tut ni prov pretiran vesela če jo zalivam po obrazu, čeprov sama tko uživa v vodi da čofota da ji špriza tut po obrazu ampak to je vseen js je pa ne smem zalit. ampak kar e more se more...spiranje las pustim čist za na koncu in lepo vzamem tuš pa ji sperem..sej to je 2 sec. se dere ponavad ampak kva ji čem bo že prežvela. pol k je mem jo hit zamotim s kakimi igračkami pa je. pa obvezno ji vodo pol popivnam iz ušes z vatiranimi palčkami

Tinca7 -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 14:16:47)

ja, smo bili malo leni, pa se nam ne da slikice zamenjat; bom uredila[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif].
Saj ji vedno očistim potem ušeska, ampak je šlo očitno nekaj vodice bolj notr. Kaj pa tisti ščitniki (izgleda kot kapa s šildom)? A ima to kaj učinka?

Anonimen -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 14:48:05)

js ga sploh ne kupim k vem da bi ga kuj iz glave odtrgala sam da bi ji ga hotla gor dat

Anonimen -> RE: kako umiti glavo (20.10.2005 20:09:15)

Jaz sem delala isto kot Lara. Saj tistih par sekund je pa tudi ne bo konec. Saj tako hitro pozabijo, čez sekundo je že vse v redu. Ponavadi je tako, da bolj kompliciraš, slabše je.

Stran: [1]