Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 17:28:45
|
|
|
|
nuala
|
Hja, jaz vem za nekaj vaj, ki so enostavne in zelo učinkovite. samo kaj, ko ti jih na daleč ne znam opisat. Si kdaj hodila v fitnes ali na aerobiko? Če si, boš vedela, kaj mislim. 1. Pravilni počepi ( 2 ali 3x po 20 ), na koncu pa minutka smuk preže 2. Korak naprej ( izkorak ) z pol literskimi flaškami vode 2x20 3. Greš na vse štiri tako da klečiš, pa nogi izmenično steguješ nazaj 2x20 4. Stopnice, stopnice, stopnice
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 17:30:00
|
|
|
|
nuala
|
Uh, kolebnico sem pozabila. Izmenično obe nogi, ena noga, druga noga, vsaj 30x naenkrat.
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Hja, jaz vem za nekaj vaj, ki so enostavne in zelo učinkovite. samo kaj, ko ti jih na daleč ne znam opisat. Si kdaj hodila v fitnes ali na aerobiko? Če si, boš vedela, kaj mislim. 1. Pravilni počepi ( 2 ali 3x po 20 ), na koncu pa minutka smuk preže 2. Korak naprej ( izkorak ) z pol literskimi flaškami vode 2x20 3. Greš na vse štiri tako da klečiš, pa nogi izmenično steguješ nazaj 2x20 4. Stopnice, stopnice, stopnice ja, si čisto predstavljam (sem hodila na aerobiko in na fitnes) Bom poskusila še s temi vajami...čeprav se pa bojim, da, glede na to koliko vaj že tako ali tako naredim, pa ni tapravih rezultatov, da nimam morebiti le odvečnega maščevja? Kako oz. kje bi mi lahko izmerili % maščevja v telesu?
|
|
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:22:08
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Kako oz. kje bi mi lahko izmerili % maščevja v telesu? V fitnesu! Sicer so pa počepi res zelo primerna zadeva, pa mogoče vaje za noge s pomočjo elastičnih trakov, ki delajo "upor". Me smo jih na pilatesu uporabljale, so različnih barv, kar pomeni različno težavnost.
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: caffee Kako oz. kje bi mi lahko izmerili % maščevja v telesu? V fitnesu! Sicer so pa počepi res zelo primerna zadeva, pa mogoče vaje za noge s pomočjo elastičnih trakov, ki delajo "upor". Me smo jih na pilatesu uporabljale, so različnih barv, kar pomeni različno težavnost. ma, tista tehtnica ki je tam v fitnesu je bolj lari ferari Tisto povprečje, ki ga izračuna na podlagi mojih kilogramov, velikosti in starosti in na podlagi povprečja v moji starostni skupini mi ne daje ravno prepričljivega in realnega rezultata...Sicer je že 3 leta odkar sem si nazadnje merila... A ne obstaja neka posebna meritev maščevja v telesu - tehtanje v vodi al kako že (kar se mi zdi še najbolj realno in logično, saj maščoba na vodi plava) ne vem...sem mislila, da katera ve kaj več
|
|
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:35:13
|
|
|
|
petja
|
Nisem mislila tehtnico, ampak tisto "ščipalko", s katero so nam v šoli merili maščobo. Te na različnih koncih telesu ščipnejo v kožo.
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Nisem mislila tehtnico, ampak tisto "ščipalko", s katero so nam v šoli merili maščobo. Te na različnih koncih telesu ščipnejo v kožo. uf..ja, to so mi pa nazadnje v OŠ merili Bom ob naslednji priložnosti vprašala, če sploh imajo
|
|
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 1.3.2008 19:47:14
|
|
|
|
petja
|
Sej men tut, ampak po moje je ta predpotopna zadeva vseeno najbolj zanesljiva zadeva. Pejt si v OŠ sposodit .
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 2.3.2008 18:47:04
|
|
|
|
Olivija
|
Koliko časa pa že tako redno telovadiš? Mogoče je preteklo premalo časa za kakšne bolj konkretne rezultate. Pri meni je tako, da grem na vsake 2 dni tečt za ca. 30 min. ali pa na orbitrek s ciljem, da se stanje ne poslabša. In tako tudi je, kar meni zdaj trenutno popolnoma zadostuje. Pprobaj vaje "Callanetics" - meni so se zdele zelo učinkovite, res pa, da sem jih izvajala pri 21. in so mogoče zaradi tega tako fajn učnikovale.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 2.3.2008 18:48:29 >
|
|
|
|
RE: kako učinkovito in hitro učvrstiti telo? 4.3.2008 19:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska caffee tole zelo pohvalijo http://www.deval.si/Studio_Hypoxi_Trzin.asp ja, ga imamo pri nas na Bledu tudi, ampak sem parkrat klicala na njihovo številko - se ni nihče javil in jih kontaktirala prek maila - pa ni bilo odgovora. Me pa zanima koliko ta reč stane Sem tudi Taniko spraševala (ona je bila na terapiji) pa mi ni (želela, hotela, mogla,.. ) povedati cene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?