|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste začele
31.7.2009 13:21:07   
monika1
zdravo!Tudi jaz imam nekaj vrašanj glede uvajanja hrane,pa bi vas prosila za pomoč.Midva že dva tedna uvajava hrano in sicer sadje po nasvetu pediatrinje.Zanima me kak dolgo naj mu dajem samo sadje preden bom zacela z zelenjavo,koliko obrokov sadja na dan?Jaz mu zdaj dajem samo enkrat na dan.če mi lahko katera napise kako ste ve uvajale.Pa še nekaj je,prej je zelo rad jedel,zdaj tri dni pa mi vse ven spusti ali pa se mu dvigne ,tak kot ce bi hotel bruhati.Vso sadje mu skuham,ali vi dajete surovo?Prosim za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste začele
31.7.2009 13:30:45   
Katy78
Jaz sem začela s korenčkom. Prve tri dni samo kuhan in spasiran korenček, pojedel je po par žličk, potem nekje 4. dan se mu je pa "odprlo". Zraven sem mu dala še krompir, potem sem čez 2 dni dala še kolerabo, potem čez 2 dni bučke itd. in vedno mešala ali s krompirjem ali rižem ali polento ali ajdovo kašo, kmalu sem tudi začela mešati dve in več vrst zelenjave. Uvajala sem dopoldne med dvema obrokoma mleka, po kakšnih 10 dneh pa je na obrok pojedel že toliko, da sem mu z zelenjavo nadomestila opoldansko flaško, torej sem uvedla kosilo. Potem sem počasi začela s sadjem, spet dopoldne, najprej kuhano jabolko, potem kuhano hruško, čez par dni sem dala hruško že svežo, v bistvu sem kuhala le jabolko in hruško. Zdaj po 1 mesecu mu dam vso sadje sveže (jabolko, hruška, slive, marelice, banane, mango). Sadje dobi dopoldne za malico.

Jaz sem se odličila, da bom pri zelenjavi ostala tako dolgo, dokler mu z njo ne nadomestim celega obroka in da bom šele takrat začela še s sadjem. Je pa res, da je zelenjavo rad jedel, če pa je ne bi, bi pa verjetno s sadjem začela prej.

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2009 13:33:41   
Anonimen
Jaz sem tudi po nasvetu mnogih začela z zelenjavo. Najprej je jedla kuhan in spasiran korenček, potem bučke pa kolerabo, cvetačo, krompir in šele na to sem ji dala kuhano jabolko ... 

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2009 20:38:32   
tejči28
Jaz sem začela z zelenjavo,ker je pediatrinja rekla,da je sadje sladko in se lahko zgodi,da pol ne mara zelenjave.Začela sem z korenčkom,pa cvetačo,pa bućke,pa krompir.Pač izbereš tako nevtralno zelenjavo,ki naj ne bi povročala alergij.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2009 21:33:29   
bina30
Pri prvem sem začela s kuhanim jabolkom...skratka, vse sem kuhala.

Sedaj pri drugem sinu pa sem v bolnici (sva bila zaradi kolik) dobila nasvete 3 različnih pediatrinj, da se jabolka NE kuha. Torej mu dajem surovo in ima ful rad. Super je za prebavo, navsezadnje če začneš s sokecom, je tudi iz surovega sadja. Zraven sem mu zmešala tudi banano, drugič pa bom dodala še korenček.

Malo kasneje, po 6. mesecu pa bova začela z zelenjavo.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2009 21:37:54   
jakaracman
Po nasvetu pediatra začela surovo jabolček in banana.Potem sva šel na zelenjavo in sicer kar več skupaj kot malo bolj gosta juhica.Vse ok.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!