Katy78 -> RE: kako ste začele (31.7.2009 13:30:45)
|
Jaz sem začela s korenčkom. Prve tri dni samo kuhan in spasiran korenček, pojedel je po par žličk, potem nekje 4. dan se mu je pa "odprlo". Zraven sem mu dala še krompir, potem sem čez 2 dni dala še kolerabo, potem čez 2 dni bučke itd. in vedno mešala ali s krompirjem ali rižem ali polento ali ajdovo kašo, kmalu sem tudi začela mešati dve in več vrst zelenjave. Uvajala sem dopoldne med dvema obrokoma mleka, po kakšnih 10 dneh pa je na obrok pojedel že toliko, da sem mu z zelenjavo nadomestila opoldansko flaško, torej sem uvedla kosilo. Potem sem počasi začela s sadjem, spet dopoldne, najprej kuhano jabolko, potem kuhano hruško, čez par dni sem dala hruško že svežo, v bistvu sem kuhala le jabolko in hruško. Zdaj po 1 mesecu mu dam vso sadje sveže (jabolko, hruška, slive, marelice, banane, mango). Sadje dobi dopoldne za malico. Jaz sem se odličila, da bom pri zelenjavi ostala tako dolgo, dokler mu z njo ne nadomestim celega obroka in da bom šele takrat začela še s sadjem. Je pa res, da je zelenjavo rad jedel, če pa je ne bi, bi pa verjetno s sadjem začela prej.
|
|
|
|