Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Ena varianta je, da daš čokolado v plastično posodico ali krožnik in v mikrovalovko, druga varianta pa je, da jo stopiš na pari. V eno večjo posodo nalij vodo in jo daj na ogenj, v manjšo, ki pa bo stala na tej večji, pa daš not čokolado. Ko se stopi, dam jaz zraven 5 žlic sladke smetane na 100 g čokolade. Meni je full dobro to, ampak se zelo strdi. Če hočeš imeti mehkejšo, pa daj zraven še kakšno žlico smetane. Upam, da nisem zakomplicirala. Če sem, pa mi javi na privat. LPS
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:40:39
|
|
|
|
ZARA
|
Ja z "brenerjem", ni druge
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zarči draga... kaj pa je brener?
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A je zmrznjena čokolada? Ne, sori, hecam se. Posodo s čokolado in margarino daš v parno kopel, in pustiš da se sotpi, pol pa zmešaš do gladkega, to je vsa umetnost!
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:48:31
|
|
|
|
ZARA
|
Gorilnik
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Še boljša varianta pa je, da kupiš že narejeno čokoladno glazuro v vrečki. To vrečko še zaprto daš za nekaj trenutkov v vrelo vodo, čokolada se zmehča in postane tekoča. Vrečko odpreš in poliješ po pecivu, torti,... ampak hitro, ker se zelo hitro strdi!
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zara ti se kr delaj norca ja..... Hothien... no sej tk sem naredla Tia&Lea.... ja no sej smetano sem tud dala not... pa poten so bli še hujši kupčki.... pa kr nč ni rata mehkejša pa sem zvedla celo goro smetane not.
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena pa ti si carica...... točno to bom od slej kupovala....
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Hothien... no sej tk sem naredla Pol je pa moglo ratat!!!!!
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja hothien... saj so ratali... kupčki
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 19:58:51
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz dam pa samo malo margarine v teflonsko kozico (da se ne prime) in jo direkt na ognju stalim. Pol na koncu dam pa še malo mleka, da je malo bolj ˝redka˝. LP Tina
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 17.11.2005 20:01:09
|
|
|
|
*maja
|
Moj postopek je točno tak kot je napisala tinatona .
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 8.12.2005 14:37:25
|
|
|
|
TaRe*
|
No,pa vam še jaz povem. Čokolado topite na vodni kopeli.Topi naj se počasi,počasi.Če je preveč gosta za polivat pa dodajte malo (po žličkah)rastlinske masti(biljna mast). Ne bom rekla,da ni vredu argarina,vendar je zelo odvisno katera.Če je v margarini preveč vode,se znajo narediti grudice,ali pa rata pikčasta. Dobro je tudi malo olja,vendar se to ne sme dodat,če imaš čokolado za piškote oz.pecivo ki ga ješ z roko(se ob telesni temperaturi začne topit) Pa še to..bolj kot jo mešaš,lepši lesk bo imela. Paziti je pa tudi treba,da zraven ne pride voda.Včasih je lahko preveč že samo kapljica ali dve.
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 8.9.2007 11:34:46
|
|
|
|
MAJDA22
|
Čokolado stalim takole: Naredim vodno kopel. V njej stopim čokolado, kateri sem dodala olje.
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 8.9.2007 16:40:49
|
|
|
|
saraja
|
Jaz pa kar v plastično posodico dam čokolado, malo olja, samo res malo, pa maslo, dam pa v mikrovalovko, pa mi vedno uspe!
|
|
RE: kako staliti čokolado... 8.9.2007 16:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena pa ti si carica...... točno to bom od slej kupovala.... Kdo pa je Selena?
|
|
|
|
RE: kako staliti čokolado... 8.9.2007 17:07:16
|
|
|
|
Saša27
|
Tudi jaz vedno najprej stopim margarino, nato pa dodam čokolado, pa se vedno naredi fini preliv, pa nikoli ne delam v vodni koplei, kr direkt na ogenj
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?